Oana, sora Biancăi Drăgușanu, de nerecunoscut după ce a apelat la mai multe operații estetice! FOTO

Se pare că Oana a urmat din ce în ce mai mult exemplul surorii ei. Imaginile ”before and after” vorbesc de la sine.

Oana, sora Biancăi Drăgușanu, de nerecunoscut după ce a apelat la mai multe operații estetice! FOTO

Bianca Drăgușanu este celebră, este cunoacută mai ales pentru faptul că a avut, de-a lungul timpului, mai multe relații amoroase foarte năbădăioase. Tocmai ce a ieșit din ultima, iar relația pe care o are cu fostul ei soț nu este tocmai una bună.

Este o bombă sexy în adevăratul sens al cuvântului. De-a lungul timpului a apelat la numeroase intervenții chirirgicale pentru a-și schimba fizicul, iar acum arată precum o adevărată păupușă Barbie.

Cuvintele sunt de prisos când vine vorba de Bianca Drăgușanu, căci blondina este tunată din cap până în picioare și întoarce orice privire pe stradă. Dacă ea este complet schimbată față de cum a alăsat-o mama natră, nici sora ei nu s-a lăsat mai prejos. Chiar dacă este mai puțin celebră decât ea, și Oana a recurs la mai multe operații estetice care i-au schimbat fizionomia. În mod cert sora ei a reprezentat un model din acest punct de vedere.

Faptul că focoasa blondină a fost inspirația Oanei este clar. Dovadă în acest sens stau chiar fotografiile care o arată pe Oana înainte de operațiile estetice și cele după intervențiile medicului estetician. Imaginile fac cât o mie de cuvinte, astfel că diferențele se văd cu ochiul liber. Mult mai voluptoasă acum, Oana seamănă din ce în ce mai mult cu faimoasa ei soră, Bianca Drăgușanu.

Oana, sora Biancăi Drăgușanu, de nerecunoscut după ce a apelat la mai multe operații estetice! FOTOOana, sora Biancăi Drăgușanu, de nerecunoscut după ce a apelat la mai multe operații estetice! FOTOOana, sora Biancăi Drăgușanu, de nerecunoscut după ce a apelat la mai multe operații estetice! FOTO

Ce părere are Bianca despre sora sa

Bianca Drăgușanu povestea în urmă cu ceva timp faptul că sora sa este o persoană simplă. Ea nu pune preț pe haine sau make-up și că este foarte diferită de ea, acesta fiind de altfel și aspectul care îi place cel mai mult în relația cu Oana.

”Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place. Nu îi place să fie machiată, să fie aranjată, e foarte diferită față de mine, e foarte faină soră-mea. Eu sunt mai…. dar o să ne descurcăm! Am trecut eu prin altele și mai rele!”, povestea Bianca.