Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac. Ce a declarat despre Andreea Bănică: ”Trăiască miloaga”

Face Oana Zăvoranu ce face și atrage din nou toate privirile asupra ei.

Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac. Ce a declarat despre Andreea Bănică: ”Trăiască miloaga”

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din România. ”Querida” pare de neoprit și nu se teme să le ia la rost pe divele de la noi. Ea și-a propus să le distrugă pe cele pe care le-a descris ca fiind niște ”căpușe”. Este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată, indiferent de consecințe. Actriței i s-a pus pata și pe Andreea Bănică, pe care a criticat-o dur.

A trecut aproape o lună de când Oana Zăvoranu le-a declarat război multor persoane publice de la noi. Vedeta a sărit la gâtul multora și le-a făcut cu ou și cu oțet. Ea este, de asemenea, încurajată și de către fanii săi, care pun mai mereu paie pe foc. Scandalurile în care se bagă Zăvo sunt se pare un motiv de bucurie pentru cei care o urmăresc.

Oana Zăvoranu nu a iertat-o nici pe Andreea Bănică

Frumoasa artistă și-a făcut un obicei din a organiza zilnic sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Aceasta nu ezită să răspundă la orice oră curiozităților fanilor săi. Mulți dintre ei i-au cerut deja părerea despre câteva vedete de la noi. Bineînțeles că ea nu și-a putut ține gura și a vorbit despre fiecare în parte fără niciun pic de reținere.

Recent, ea i-a declarat război și Andreei Bănică pe care a caracterizat-o din start ca fiind o ”miloagă”. Actrița din serialul ”Sacrificiul” este enervată la culme de faptul că artista s-a apucat de gătit. Ea nu crede despre ea că este bună în ceea ce face și s-a luat de ea și din cauza reclamelor pe care le face.

Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac. Ce a declarat despre Andreea Bănică: ”Trăiască miloaga”

”Marea” artistă pentru că e fomiță mare face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion. Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile ”dive”, reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea…”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii ce o arată pe artistă preparând ceva de mâncare.