Oana Zăvoranu a răbufnit din nou pe Instagram. Vedeta, replici dure la adresa divelor de la noi: „Niște pocnitori"
in

Oana Zăvoranu a răbufnit din nou pe Instagram. Vedeta, replici dure la adresa divelor de la noi: „Niște pocnitori”

Oana Zăvoranu nu s-a mai putut abține nici de data aceasta.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere vedete de la noi din țară. Ori de câte ori are ceva de zis, bruneta nu se poate abține. Adesea, cuvintele sale dureroase și îi deranjează pe cei din jurul său. Ei bine, ei nu îi pasă de acest aspect și nu se teme să spună ce are pe suflet. De exemplu, acum ceva timp a sărit șa gâtul femeilor care sunt pline de operații estetice. Artista și-a făcut și ea, la rândul său, diverse intervenții estetice, dar consideră că nu întrecut limita.

Oana Zăvoranu, un nou atac dur pe Instagram

Vedeta a susținut mereu frumusețea naturală, chiar dacă uneori a apelat și ea la ajutorul medicul estetician. Ea este de părere că schimbările trebuie făcute numai ca retușuri, pentru a aduce îmbunătățiri. Aceasta susține că nu ar suporta să i se spună că nu mai seamănă cu ea însăși. Acest lucru ar însemna că este lipsită de caracteristicile care îi oferă unicitate.

Recent, ea a dat de pământ cu femeile din România care se cred niște adevărate dive, dar care nu sunt. Ea a postat chiar și un mesaj pe Instagram, fără să se teamă că va fi judecată pentru faptele sale. Oana Zăvoranu a abordat și acest subiect, despre care nimeni nu se aștepta să discute.

Oana Zăvoranu a răbufnit din nou pe Instagram. Vedeta, replici dure la adresa divelor de la noi: „Niște pocnitori"

Vedeta este extrem de sinceră cu fanii ei și a dat dovadă și acum de acest lucru. Ea le-a luat la rost pe vedetele de la noi pe care pare că nu le suportă atât de mult. A organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri și pentru că fanii au fost curioși să afle părerea ei, ea le-a răspuns. Sigur nu se așteptau la un asemenea răspuns.

„Sunt unele mișto care nu se dau în stambă. În schimb, astea pe care le văd pe social media sau televizor, categoric NU… Sunt niște pocnitori cu aere de dive, cu o chiflă în stomac și genți fake 3. Cunoscătorii știu ce zic”, a scris Oana Zăvoranu la un InstaStory.

 

Jador nu își mai construiește casa mult visată. De ce a renunțat cântărețul la idee: „M-am hotărât"

Jador nu își mai construiește casa mult visată. De ce a renunțat cântărețul la idee: „M-am hotărât”

Alex Velea și Lino Golden continuă scandalul! Ce dezvăluiri a făcut membru de la Golden Boy:

Alex Velea și Lino Golden continuă scandalul! Ce dezvăluiri a făcut membru de la Golden Boy: