Oana Zăvoranu a vorbit din nou despre divorțul dintre fostul ei soț și Raluca Pastramă

Cu ce critică mai vine Querida la adresa celor doi

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este un personaj greu de trecut cu vederea, ea remarcându-se în vizorul publicului încă de când juca în telenovela „Numai Iubirea”, producție difuzată pe postul de televiziune Acasă TV.

În acea perioadă, ea și Pepe formau deja un cuplu îndrăgit de multă lume. Vestea că cei doi s-au despărțit a fost neașteptată pentru fanii celor doi, mai ales că îndrăgostiții de la acea vreme se casătoriseră în secret, cu ceva timp înainte de marea ruptură.

Acum, după ani de la vestea care ținea prima pagină a ziarelor, Pepe se află din nou în postura de a divorța. Cea care îi va deveni fostă soție, este Raluca Pastramă de această dată, ea fiind și cea care l-a făcut tată pe acesta, având împreună două fiice.

Ce are Oana de spus în toată această poveste

După ce vestea noului divorț s-a aflat, Oana Zăvoranu a manifestat unele reacții dure cu privire la acest subiect și, nu de mult, a venit în spațiul public cu un alt comentariu în aceeași notă.

Oana Zăvoranu

Fără a se eschiva în vreun fel, așa cum se știe, actrița a vorbit iar despre cei doi, susținând că aceștia se vor împăca și că totul nu este decât un „teatru ieftin” și un „scandal de doi lei”.

Motivul pentru care Pepe și Raluca se vor împăca, susține ea, ar fi că familia Ralucăi nu va fi niciodată de acord cu un divorț în familia lor, întrucât acest lucru le-ar păta onoarea la care ei țin atât de mult.

Mai mult, după ce a aflat spusele tatălui Ralucăi, aceasta este și mai convinsă de împăcarea ce va urma și afirmă că totul este doar un spectacol pentru atragerea atenției, în urma căruia artistul nu va obține mult mai multe concerte, așa cum el spera, crede Oana.

Conform celor apropiați familiei, Ion Pastramă i-ar fi spus fiicei sale că trebuie să rămână cu Pepe, căci el este soțul și tatăl copiilor ei.

Pe Instagram, Oana Zăvoranu a postat un nou mesaj cu privire la întreaga situație amoroasă și familială a fostului ei soț.

Să mai ziceți vreodată că nu știu eu tot. Ce vă ziceam eu? Ia uite mă cum mai nu divorțează papagalii ăștia doi. Sunteți sigur extrem de surprinși. Scandal de doi lei 50. Acum brusc el o să cânte de împăcăciune și dragoste! O să aibă și el cu trei concerte mai mult că oricum e un fâs subiectul asta. Ia marș la coteț cu toți din familia asta bună.