Oana Zăvoranu, afaceri de zeci de milioane de euro! Ce avere are diva

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai bogate femei din lumea mondenă la ora actuală.

Oana Zăvoranu, afaceri de zeci de milioane de euro! Ce avere are diva

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute femei din lumea mondenă din țara noastră. Nu numai că este foarte cunoscută, dar este și una dintre cele mai avute femei din România. Se consideră a fi o femeie de succes, care a muncit foarte mult ca să ajungă în stadiul în care se află. Nimic de zis! Însă Oana Zăvoranu a obținut o avere și prin moștenire.

Nici mai mult nici mai puțin de 5 milioane de euro a moștenit Oana Zăvoranu de la mama ei, Mărioara, potrivit declarațiilor divei. Este adevărat faptul și că focoasa brunetă a reușit să își ridice un imperiu de una singură. O fire extrem de descurcărață, bătăioasă și sigură pe sine, vedeta a reușit să pună pe picioare mai multe afaceri care îi aduce un profit considerabil în prezent.

Se știe faptul că moștenira a reprezentat un subiect destul de dlicat pentru Oana Zăvoranu la un moment dat. A fost nevoită să se lupte chiar pentru ceea ce i se cuvine din partea tatălui. Diva a cerut aproximativ 60 de milioane de euro, mai exact, companie care deţinea peste 30 de spaţii comericiale şi un cimitir. De asemenea, pe lângă toatea acestea, Mărioara mai deține la vremea aceea câteva vile şi apartamente, bijuterii şi tablouri de valoare.

Oana Zăvoranu, afaceri de zeci de milioane de euro! Ce avere are diva

Oana Zăvoranu, una dintre cele mai bogate femei din showbiz

Astfel, acum, după ce s-a zvonit că a cheltuit totul fără pic de simț de răspundere, Oana le-a închis gura răutăcioșilor. A ajutat și multe fete, atunci când și-a donat hainele de miloane de euro. Se laudă la momentul actual cu o clinica medicală, în care a investit aproximativ 1 milion de euro.

Și asta nu este tot, pentru că Oana Zăvoranu este o femeie extrem de stilată și apreciază tot ce este de bun gust și … bine mirositor. Așa că diva și-a lansat propria marcă de parfum. Și această afacere a prins extrem de bine. Fanii s-au declarat a fi extrem de entuziasmați de această inițitivă a divei.