Oana Zăvoranu aruncă săgeți otrăvitoare spre Andreea Mantea! „Divele astea „mari” pe lux și abundență”

Oana Zăvoranu nu se lasă de sportul jignirilor și ironiilor! Următoarea vedetă vizată este chiar Andreea Mantea.

Oana Zăvoranu aruncă săgeți otrăvitoare spre Andreea Mantea! „Divele astea „mari” pe lux și abundență”

Oana Zăvoranu pare că și-a format un obicei de la care nu va da înapoi prea curând. Se știe foarte bine că vedeta este o fire extrem de vulcanică și că fitilul său este mult prea scurt indiferent de situație. Vedeta nu știe ce înseamnă reținere sau modestie atunci când are câte ceva pe suflet.

Fanii o admiră pentru caracterul ei puternic, dar mai ales pentru faptul că este mereu autentică și pregătită pentru orice lucru pe care viața i l-ar pune pe tavă.

Atacurile venite din partea Oanei l-au avut în vizor, prima dată, pe fostul ei partenenr de viață, nimeni altul decât artistul Pepe. După ce acesta a făcut anunțul potrivit căruia el și Raluca nu mai formează un cuplu și că vor divorța în scurt timp, Zăvo a intervnit imediat și și-a expus punctul de vedere.

Se pare că focoasa brunetă este de părere că divorțul nu este altceva decât o strategie prin care să mai acumuleze niște bani, după care cei doi se vor împăca.

Oana Zăvoranu continuă atacurile la adresa vedetelor

Acum câteva zile, Oana Zăvoranu a început un război total împotriva celor mai cunoscute vedete din mediul online care, după spusele ei, nu merită titlul de ”Influencer”.

După ce a criticat mai multe vedete la rând, iată că a venit rândul și frumoasei Andreea Mantea. Dacă Oana este o fire extrem de impulsivă, fosta prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei” este total opusul acestui lucru.

Oana Zăvoranu aruncă săgeți otrăvitoare spre Andreea Mantea! „Divele astea „mari” pe lux și abundență”

Cu toate acestea, curios este faptul prin care a intrat Andreea Mantea în vizorul Oanei Zăvoranu. Ce anume a determinat-o pe aceasta să-și exprime punctul de vedere în așa măsură? Se pare că totul a pornit de la niște pungi de … ovăz.

După ce Andreea Mantea a făcut reclamă la astfel de produse, Zăvo a făcut un screenshot și a repostat fotografia pe pagina ei, bineînțeles, alături și de un comentariu în stilul ei caracteristic.

„Nu că asta ar face vreo „reclamă” la ele… pur și simplu se plictisea prin casă. A… și am uitat să vă zic. Să vă luați și fulgi de ovăz. Că așa zic „divele” astea „mari” pe lux și abundență”, a spus „Querida” despre Andreea Mantea.