Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Andreei Tonciu! „Fostu’ tău nas…”

Oana Zăvoranu nu se oprește aici cu criticile aduse la adresa vedetelor de la noi in țară.

Oana Zăvoranu nu are de gând să se oprească prea curând cu atacurile asupra vedetelor de la noi din țară! Se pare că diva este pusă serios pe treabă. Așa că nicio vedetă nu poate scăpa de criticile ei prea ușor. A plecat de la fostul ei soț criticându-l și spunând că divorțul este doar tearu. Acum a ajuns la nimeni alta decât Andreea Tonciu. Oare ce a avut de spus la adresa brunetei?

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum. Mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, anunța Pepe pe canalul lui de YouTube, în urmă cu câteva zile.

Oana Zăvoranu este o femeie de succes. Este realizată atât în plan profesional, cât și în plan personal. Încă nu a adus pe lume niciuni copil, însă, chiar și așa, este o femeie fericită care se simte iubiă și apreciată alături de iubitul ei. A reușit să-și clădească un imperiu de una singură, însă, trebuie să recunoaștem faptul că a avut și o moștenire de câteva milioane de euro bune de la mama ei.

Se știe faptul că Oana Zăvoranu are o atitudine tranșantă și că spune clar și răspicat întotdeauna ceea ce gândește. Așa cum ne-a obișnuit de câteva zile bune, diva are câte ceva de spus la adresa cât mai multor vedete de la noi din țară. Se pare că i-a venit rândul și Andreei Tonciu, căci diva nu s-a putut abține și a aruncat cu critici și la adresa ei.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Andreei Tonciu! „Fostu' tău nas...”

Oana Zăvoranu s-a luat de forma nasului pe care bruneta o avea înainte

Mai exact, Oana Zăvoranu a adăugat o imagine cu Andreea Tonciu pe InstaStory. În dreptul ei a scria întrebarea: „Ce e înalt ca formă de relief?”.

Fără nicio urmă de ezitare, „Querida” a adăugat mai multe emoji-uri cu râsete, adăugând ca răspuns la întrebare: „Fostu’ tău nas…”.