Oana Zăvoranu, atac dur la adresa lui Selly! Ce i-a transmis „Querida” vloggerului: „I-aș da numai șuturi”

Oana Zăvoranu nu l-a iertat nici pe Selly.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa lui Selly! Ce i-a transmis "Querida" vloggerului: "I-aș da numai șuturi"

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din România. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că actrița este o persoană sinceră. Nu se poate abține deloc când are ceva de zis, iar recent le-a luat în vizor pe multe persoane publice de la noi. Ea și-a exprimat punctul de vedere și despre Selly, unul dintre cei mai iubiți vloggeri de la noi.

„Querida” le-a criticat dur pe Oana Roman, Delia, Lidia Buble, Andra, Andreea Bănică, Andreea Bălan, Alexia Eram, Adelina Pestrițu, Christina Ich, Raluca Pastramă, dar și pe multe altele. Cel mai grav s-a certat cu soția lui Marius Elisei. Ea nu a suportat să audă toate cuvintele urâte care i-au fost adresate așa că a ripostat.

Oana Zăvoranu, părere sinceră despre Selly

În ultima vreme frumoasa vedetă a stârnit o serie de controverse în mediul online. Actrița a început să își exprime opiniile despre vedetele de la noi, abia după ce Pepe și Raluca Pastramă au anunțat că divorțează. Când lumea credea că a încetat, Oana Zăvoranu a uimit din nou pe toată lumea.

Cel la gâtul căruia a sărit recent este chiar Selly. În ultimele săptămâni, Zăvo a început să organizeze tot mai des sesiuni de întrebări și răspunsuri, pentru a fi tot mai aproape de fanii ei. Ea le răspunde acestora cât de sincer poate și nu evită nicio întrebare.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa lui Selly! Ce i-a transmis "Querida" vloggerului: "I-aș da numai șuturi"

Un internaut a vrut să afle care este părerea sa despre anumiți vloggeri cunoscuți. La un moment dat a ajuns și la Selly, cel care are peste 3 milioane de subscriberi pe YouTube. Nu s-a abținut deloc și a dat un răspuns în stilul ei caracteristic.

”Am auzit de un #@$% Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și asta influencer my ass?”, a spus Oana Zăvoranu pe Instastory.