Oana Zăvoranu, atac la adresa Deliei: „I s-au urcat rău la cap banii bărbatului ei”

Oana Zăvoranu revine! Bruneta continuă seria atacurilor îndreptate către vedetele din România, iar acum a venit rândul Deliei.

Oana Zăvoranu, atac la adresa Deliei: "I s-au urcat rău la cap banii bărbatului ei"

„Querida” recunoaște că la un moment dat, a îndrăgit-o pe Delia, însă acum nu mai poate spune acest lucru. Nu e de acord cu felul în care se comportă și se îmbracă și pune totul pe seama „valorii” date de banii lui Răzvan Munteanu, dar și de contractele de la Antenă.

În urma unei sesiuni de „Întrebări și răspunsuri” Oana Zăvoranu a răspuns curiozităților admiratorilor săi. Răspunsul la întrebarea dacă-i place de Delia, a șocat pe multă lume. Zăvo nu o mai poate urmări pe artistă pentru că i se pare că banii au schimbat-o.

”Îmi plăcea, dar acum nu prea mult. E talentată, dar i s-a urcat rău la cap de când cu banii lu bărbată-su, băgatul în seamă de Antene și alții. Și și-o arde așa mai pe neînțeleasa și interesanta sau neinteresată de ce zice lumea dacă merge pe stradă în pijamale, nepieptănată, neîngrijită, șleampătă. Și are atitudine de cucu.

Oana Zăvoranu, despre Delia: „Nu îmi place ce se întâmplă cu ea”

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu spune că nu vede nimic feminin în Delia. Își va schimba opinia despre ea, doar atunci când va redeveni o „femeie îngrijită și care se respectă prin atitudine „.

Nu e genul meu de feminitate, nu îmi place ce văd că se întâmplă cu ea ACUM. Și mi-aș dori să redevină femeia îngrijită care se respectă prin ținută și atitudine și, automat, și pe cei din jur.

Eu una nu o pot urmări, mă obosește și îmi dă un vibe ciudat, de turbulență gravă. Sorry pentru fanii ei neînțeleși și sleampezi ca ea. „, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.