Oana Zăvoranu, ce părere are despre Teo Trandafir! După ce a aruncat cu jigniri la adresa multor vedete, acum a venit rândul lui Teo

Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre Teo Trandafir, întărâtată fiind de un fan din mediul online.

Oana Zăvoranu, ce părere are despre Teo Trandafir! După ce a aruncat cu jigniri la adresa multor vedete, acum a venit râdul lui Teo

Oana Zăvoranu a devenit, în ultima vreme, spaima tuturor vedetelor de la noi din țară. Războiul pe care bruneta l-a declarat vizează atât categoria de vedete care se dau a fi influencerițe cât și pe cei care o calcă pe coadă. Admiratorii ei din mediul online au prins destul de repede gustul pamfletului său. Așa că aceștia nu ezită să îi pună paie pe foc divei noastre despre diferite vedete de la noi din țară.

După ce le-a criticat pe rând, în propriul stil caractersitic, pe multe dintre celebritățile de la noi, printre care Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Oana Roman și lista poate continua la nesfârșit, iată că a venit momentul ca Oana să-și exprime părerea și despre Teo Trandafir.

Oana Zăvoranu, ce părere are despre Teo Trandafir! După ce a aruncat cu jigniri la adresa multor vedete, acum a venit râdul lui Teo

Se pare că, în mod surprinzător, Teo se situează printre puținele vedete de la noi din țară care se află la inima brunetei noastre. Oana Zăvoranu meționează faptul că prezentatoarea TV este o persoană extrem de inteligentă. Mai mult, o prezintă ca fiind un titan în planul profesional. Cele două se cunosc foarte bine și, mai mult, sunt și foarte bune prietene.

Oana Zăvoranu lansează propria emisiune live pe YouTube cât de curând

Oana Zăvoranu a dovedit că este plină de idei. Nu lasă mult timp să treacă fără ca nu cumva să nu iasă din tipar. Este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a demasca și a pune la pământ toate falsele influencerițe de la noi din țară. Diva este de părere că acestea nu merită acest statut și că tot ceea ce fac este să prezinte și să promoveze, zi de zi, alte și alte produse și brand-uri doar pentru că sunt plătite.

Aceasta este destul de nerăbdătoare să dea drumul acestui proiect, iar de aceea anunță în fiecare zi pe profilul personal de Instagram că în curând va avea loc prima ei emisiune de acest fel.

Se pare că este destul de multă muncă în spatele acestui plan și că oameni specializați în domeniu lucrează de o bună bucată de vreme ca totul să fie ca la carte, profesionist.

”Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai smekera emisiune Ever. Muncim din greu. Pregătim teasere pe insta, fb, Youtube. Este o emisiune la care lucrează multă lume, tip Tv, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul.

NU AM NIMIC PERSONAL CU NICIUNA DIN ASTEA DESPRE CARE VORBESC. Atât postările în sine, cât și emisiunea SUNT UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATATE CA ATARE.

Ceea ce vă spun și fac este doar din profunda credință că fiecare trebuie să își cunoască valoarea, condiția și nu trebuie să creadă că este altcineva decât este cu adevărat. Aviz direct acestor troglodite care ‘levitează’. Au pierdut contactul cu realitatea ȘI VĂ VÂND GOGOȘI VOUĂ ĂSTORA FRAIERI care nu înțelegeți mecanismul în sine. Nimic nu este ceea ce pare a fi. În spate sunt bani, fraiereală, mocangeală și fundament ZERO BARAT.”