Oana Zăvoranu, criticată dur de fani din cauza înfățișării. Vedeta, replici dure la adresa invidioșilor: “Stați, nene”

Oana Zăvoranu a răbufnit din nou pe rețelele sociale. Vedeta a transmis un mesaj dur

Oana Zăvoranu, criticată dur de fani din cauza înfățișării. Vedeta, replici dure la adresa invidioșilor: “Stați, nene”

Oana Zăvoranu a primit multe critici din partea fanilor, în ultima vreme. Internauții au sărit la gâtul ei, după ce vedeta și-a dat cu părerea despre operațiile estetice. Mulți sunt de părere că ea nu este în măsură să vorbească despre acest subiect, pentru că și ea a apelat la câteva intervenții. Citind toate comentariile pe această temă, bruneta nu a mai rezistat și și-a exprimat punctul de vedere.

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice

În ciuda programului destul de încărcat, Oana Zăvoranu petrece extrem de mult timp în mediul online. Vedeta postează zilnic la story, pentru că își dorește ca fanii ei să fie la curent cu tot ce se întâmplă. În plus, este recunoscută pentru sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Vedeta nu se abține când vine vorba de a-și exprima punctul de vedere. Ori de câte ori o supără câte ceva, îndrăgita vedetă spune tot. Așa s-a întâmplat și acum. Recent, ea a postat o serie de mesaje usturătoare la adresa vedetelor care sunt pline de operații estetice. Acest lucru i-a adus o serie de crictici dure în mediul online.

Mulți au susținut-o încă de la început, dar au fost și alții care s-au situat de partea opusă. Ei bine, după ce a fost bombardată cu mesaje de la fanii ei de pe rețelele sociale, Oana Zăvoranu le-a dat replica. Ea a vorbit deschis despre operațiile estetice și le-a spus internauților întregul adevăr în stilul ei caracteristic. Nimeni nu se aștepta la asemenea declarații din partea ei.

„Păi cu cine să semăn? Cu @#${7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158}^? Adică eu le trosnesc pe toate baragladinele astea că se operează la xerox și taman eu mă operam de nu mai semănam cu mine? (…) Stați, nene, pe [email protected]#$ vostru și lăsați balivernele astea. (…) Spun pentru ultima oară NU MI-AM FĂCUT NICI O OPERAȚIE ESTETICĂ, am făcut doar niște tratamente foarte bune la un doctor care știe meserie”, a povestit Oana Zăvoranu pe Instagram.