Oana Zăvoranu, critici dure aduse la adresa Biancăi Pop! ”Toate trompetele care…”

Oana Zăvoranu nu lasă nicio clipă garda jos! Următoarea vedetă vizată este chiar Bianca Pop.

Oana Zăvoranu, critici dure aduse la adresa Biancăi Pop! ”Toate trompetele care...”

Oana Zăvoranu nu schimbă deloc placa și nu lasă nicio vedetă necriticată! Diva nu lasă nicio clipă garda jos și, mai ales când vine vorba despre vedetele de la noi din țară, nu poate să nu aibă ceva de spus.

Așa cum ne-a obișnuit, Oana Zăvoranu spune orice oricui verde în față. Opiniile sale sunt trecute doar prin filtrul personal și măturisește că nu se va lăsa până nu va pune la punct toate vedetele de la noi din țară care o deranjează din diferite puncte de vedere. După ce a luat la rând mai multe vedete precum Alina Ceaușan, Monica Gabor și sora sa, Oana Roman și lista poate continua, iată că a venit rândul și focoasei brunete Bianca Pop.

Întrebată fiind ce părere are despre fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, Oana Zăvoranu a dat un răspuns neașteptat. Se pare că diva noastră nici nu o cunoaște pe Bianca, însă, chiar și așa, acest lucru nu a împiedicat-o să o critice și să îi arunce vorbe jignitoare.

Nu o cunoaște, însă Oana Zăvorsnu și-a exprimat dorința de nici nu a vrea să o cunoască pe fosta ispită. Actrița noastră a făcut-o ”trompetă” și a declarat faptul că nici nu vrea să audă de ea.

”Cine naiba e Florina asta? Nu am cum să îmi spun părerea despre toate trompetele de care nu am auzit și nici nu vreau să aud”, a fost mesajul postat de ”Querida” pe Instagram.

Lucrurile nu rămân așa, pentru că Bianca Pop a intervenit și ea și și-a expus punctul de vedere! Focoasa brunetă a fost anunțată imediat de către urmăritorii săi de părerea Oanei și, surpriză: nu a pornit niciun scandal!

Ba chiar a răspuns mai calmă ca niciodată și a uimit pe toată lumea cu reacția ei, semn că fosta ispită nu mai este deloc așa cum o știam și s-a schimbat radical!

Oana Zăvoranu, critici dure aduse la adresa Biancăi Pop! ”Toate trompetele care...”
”Am auzit ce a zis despre mine! Să fie sănătoasă!”, a fost răspunsul Biancăi Pop.

Ce a spus Zăvo despre Alexia Eram

Desigur că printre atâtea influencere și dive, Oana nu a putut să o scape din ochi nici pe Alexia Eram! În stilul caracteristic, Zăvo a spus că fiica Andreei Esca nu are niciun talent și că, de fapt, este doar fata mamei!

”Dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră? Asta ce dracu mai influențează? Nimic, și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa”, a spus Oana Zăvoranu despre Alexia Eram.