Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Andreei Bănică! Vedeta nu s-a mai putut abține: „Și asta știe acum tot”

Oana Zăvoranu a trecut la atac din nou!

Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Andreei Bănică! Vedeta nu s-a mai putut abține: „Și asta știe acum tot”

Oana Zăvoranu este pusă pe ceartă, dar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Aceasta a sărit la gâtul multor vedete de la noi. Nu le-a iertat deloc și le-a adresat multora cuvinte dure, fără să îi pese de nimic. Cele pe care le-a luat în vizor până acum sunt Oana Roman, Andreea Marin, Adelina Pestrițu, Christina Ich, dar și Raluca Pastrămă. În plus, le-a adresat cuvinte dure lui Pepe și lui Cătălin Botezatu.

Celebra actriță este foarte revoltată din cauza atitudinii pe care o au divele din România. Ea li s-a adresat foarte urât acestora, dar singura care i-a dat replica până acum este Oana Roman. Soției lui Marius Elisei nu i s-a părut deloc normal să fie criticată într-un asemenea fel de Oana Zăvoranu așa că a ripostat cum a știut ea mai bine.

Oana Zăvoranu a sărit la gâtul Andreei Bănică

După ce recent, și-a dat cu părerea despre Cătălin Botezatu; despre care nu a avut nimic prea bun de zis, a sărit la gâtul Andreei Bănică. Ea își spune întotdeauna părerea despre oricine și orice fără să îi pese despre cum se vor simți persoanele vizate.

După ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă, „Querida” pare că a prins glas și lovește în stânga și în dreapta.

„Eu le las pe astea muritoare de foame. De ce sunt așa de pornită? Păi ce înseamnă influencer? Influencer e cineva care influențează. Au influențat lume niște nume, niște oameni care au rămas în istorie. Nu se poate să facă reclamă la 10 creme într-o zi și să spună că sunt toate geniale. Cum te poți da cu 10 creme și să știi că este cea mai bună?”, a spus „Querida” pentru „Antena Stars”.

Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Andreei Bănică! Vedeta nu s-a mai putut abține: „Și asta știe acum tot”

La un moment dat, fanii acesteia au crezut că s-a potolit din a-și da cu părerea despre vedetele de la noi. Ei bine, s-au înșelelat! Recent, actrița a luat-o la rost și pe Andreea Bănică. Ea a postat o imagine cu blondina, de care a râs și a spus că este genul acela de persoană care are impresia că le știe pe toate. Dacă ea îi va răspunde de văzut, cert este că fanii abia așteaptă.

„Alta care a devenit influenceră MY [email protected]… și asta știe acum tot… inclusiv cum să vă fardați… tot mă, tot”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul unei imagini cu Andreea Bănică.