Oana Zăvoranu, cum a rămas cu bustul după ce și-a scos implanturile! Bruneta s-a fotografiat direct din așternuturi / FOTO

Oana Zăvoranu le-a oferit fanilor ei o imagine de infarct în mediul online.

Oana Zăvoranu, cum a rămas cu bustul după ce și-a scos implanturile! Bruneta s-a fotografiat direct din așternuturi / FOTO

Oana Zăvoranu știe foarte bine cum să iasă de fiecare dată din tipar! Este o femeie extrem de puternică și mereu spune lucrurilor pe nume orice s-ar întâmpla. De ceva vreme, diva a pornit un atac extrem de dur la dresa vedetelor de la noi din țară.

Nu le slăbește din vedere nicio clipă și în fiecare zi vorbește despre acestea pe contul personal de Instagram… deocamdată, pentru că Oana Zăvoranu s-a pus serios pe treabă! Deja și-a făcut un canal de YouTube. În scurt timp va începe propria emisiune care are ca obiect de activitate fix acest subiect, criticarea tuturor vedetelor din lumea mondenă care o calcă pe coadă.

În altă ordine de idei, Zăvo a publicat o imagine îm care își arată bustul netunat, așa cum a lăsat-o mama natură, dat fiind faptul că la un moment dat a renunțat la implanturi.

Lăsând acest subiect la o parte care, ce-i drept, a prins destul de mult la public, Oana Zăvoranu vorbește adesea cu fanii ei din mediul online. Fie le citește mesajele private, fie prin intermediul sesiunilor de întrebări pe care diva le lansează pe Instagram, ea ține legătura constant cu aceștia și discută fel și fel de subiecte care mai de care mai controversate.

Oana Zăvoranu nu lasă nesatisfăcută nicio curiozitate care vine din partea fanilor ei, așa că diva le răspunde de fiecare dată.

Oana Zăvoranu, ipostază de infarct

De data aceasta, însă, alături de un răspuns la o întrebare pe care un fan i-a adresat-o, Oana Zăvoranu a vurt să fie foarte generoasă. Așa că a postat alături și o fotografie extrem de senzuală. În imaginea cu pricina, diva noastră se află direct în așternuturi, având pe ea doar un set de lenjerie intimă într-o culoare destul de aprinsă.

Grație generozității divei noastre, fanii ei au avut ocazia să o vadă înt-un cadru extrem de intim. Mai mult decât atât, i-au putut admira bustul fără implanturi. Chiar și așa, trebuie să recunoaștem că vedeta încă are niște forme de invidiat.

Oana Zăvoranu, cum a rămas cu bustul după ce și-a scos implanturile! Bruneta s-a fotografiat direct din așternuturi / FOTO

Oana Zăvoranu, tot adevărul despre operațiile estetice

„Nu am operații estetice decât la sâni… Acum am scos silicoanele de tot. În rest, niciodată nu m-am operat în altă parte a corpului sau a feței. Ați auzit, urâtelor operate de 857 de ori și care aveți tupeul să ziceți că nu sunteți operate? Noroc cu pozele mai vechi!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în urmă cu câteva zile.