Oana Zăvoranu dă de pământ cu Pepe și Oana Roman. Declarațiile șocante ale vedetei: „Nu are bani de avocat”

Pepe și Oana Roman au fost luați din nou în vizor de Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Pepe și Oana Roman. Declarațiile șocante ale vedetei: "Nu are bani de avocat"

Oana Zăvoranu s-a implicat din prima clipă în divorțul anului, dntre Pepe și Raluca Pastramă. Ea și-a spus părerea despre cele două vedete, de când au anunțat că se despart. Ea a făcut-o pe fosta soție a lui Pepe cu ou și cu oțet de mai multe ori. Recent, vedeta i-a spus că are „bot de cal” și că nu crede că a fost agresată de artist.

Raluca Pastramă și-a acuzat-o fostul soț că a agresat-o în timpul unei discuții pe care ar fi avut-o. Ea a mărturisit că el a devenit violent și că a lovit-o, motiv pentru care s-a întocmit un oridin de restricțile la adresa lui. Se pare că spusele femeii nu au fost reale, deoarece în instanță s-a dovedit exact contrariul, iar ordinul de restricție respectiv a fost ridicat.

Oana Zăvoranu spune despre Pepe că este un „bichon”

Oana Roman nu s-a putut abține și a sărit în ajutorul lui Pepe. Soția lui Marius Elisei a fost chiar și martor în timpul procesului de divorț. Ea l-a susținut pe cântăreț și a crezut mereu în nevinovăția sa. Este de părere că îndrăgitul cântăreț nu ar fi capabail să facă una ca asta niciodată în viața lui.

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Pepe și Oana Roman. Declarațiile șocante ale vedetei: "Nu are bani de avocat"

Oana Zăvoranu este de părere că soția lui Elisei are sentimente pentru Pepe și de aceea i-a luat apărarea. Din spusele sale, s-ar părea că fiica lui Petre Roman îl iubește în secret de ceva vreme. Actrița din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 i-a jignit din nou pe rivalii ei. Pe fostul soț al Ralucăi Pastramă l-a făcut „bichon”, spunând despre acesta că nu își permite un avocat și de aceea a apelat la ajutorul Oanei Roman.

„Deci nu interesează pe absolut nimeni nimic din ce face sau zice. Acum e scai agățată de bichonul de Pepiță, care nu are bani de avocat și o trimite săgeată oriunde. Dacă e ceva care filmează sau face poze, ea e acolo mă”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de Instagram