Oana Zăvoranu, declarații tăioase despre relația cu Pepe: ”Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând”

Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit, după ce Pepe și-a anunțat divorțul de Raluca Pastramă. Actrița a spus că ea crede că totul este de fațadă și că Pepe încearcă să atragă atenția asupra lui, pentru a obține concerte și a profita de pe urma popularității crescute în presă. Acum, Oana a fost întrebată ce părere are despre piesele pe care fostul ei soț i le dedica.

Oana Zăvoranu, declarații tăioase despre relația cu Pepe: ”Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând”

Pepe a scris mai multe cântece și s-a zvonit, pe vremea când era căsătorit cu Oana Zăvoranu, că ele sunt dedicate soției sale, fie că piesele erau triste sau de dragoste. Acum, actrița spune că suporta să îl audă pe Pepe cântând.

În stilul clasic, plin de sinceritate și sarcasm, bruneta a dezvăluit că nu știe despre cine sau ce cânta, pentru că nu suporta să îl audă.

‘Nu știu despre ce sau cine cânta că eu nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând…Dar am auzit că erau cam despre mine…posibil, păi despre cine să cânte ca să aibe și el un concert, două?’, a declarat Zăvoranu pentru ciao.ro.

Oana a adus noi acuzații la adresa divorțului dintre fostul său soț și Raluca Pastramă. Ea a declarat că cei doi nu s-au iubit niciodată sincer și că artistul s-a însurat doar că să „o distrugă’ pe ea.

‘Lor le place prosteala asta pe care publicul o halește ușor și minciuna în care trăiesc de când s-au luat… Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine… Dar eu am imunitate la amenințări sau manevre din astea. Se vor împăca pentru că vor pune batista pe țambal…’, a mai spus vedeta.

Mai mult, Oana susține că Pepe nu a iubit-o niciodată pe Raluca, cea pe care actrița a numit-o „Fiona’, totul fiind, de fapt, o serie de înțelegeri între artist și părinții Ralucăi.

‘Și eu și multă lume știm chestii despre căsătoria ăstora doi, cât de ‘mult o iubea pe Fiona și cum părinții lui practic au făcut niște înțelegeri ca între ‘cuscrii ca să fie totul bine… Știu mult mai multe decât pot spune și ei știu toți că știu! Lumea care vrea să creadă în baliverne e liberă să fie naivă!

Oamenii pot vedea cu această ocazie cât de sinceri sunt ăștia amândoi, care până acum trei săptămâni ‘pozau în familia perfectă, minunată și eternă.’, a mai spus bruneta.