Oana Zăvoranu, dezvăluire șocantă despre Oana Roman: ”E prietenă cu Pepino și speră la el în secret”

Credeați că Oana Zăvoranu se lasă atât de ușor?

Oana Zăvoranu, dezvăluire șocantă despre Oana Roman: ”E prietenă cu Pepino și speră la el în secret”

Oana Zăvoranu le-a dat declarat război vedetelor din România. Una dintre primele persoane publice pe care le-a luat la rost este Oana Roman. Ea și soția lui Marius Elisei sunt la cuțite și continuă să se atace în mediul online. Cea care a pornit scandalul este chiar actrița. După ce diva i-a răspuns, scandalul dintre ele a fost dus la un alt nivel.

Acum ceva vreme, Oana Zăvoranu a făcut o postare pe Instagram, în care o numea pe rivala ei ”Peppa Pig”. Le-a arătat fanilor săi și o serie de imagini de pe vremea când Oana Roman pierduse lupta cu kilogramele. Se îngrașase extrem de tare, motiv pentru care a și fost cricatată de diva sexy.

Adevărul a fost spus!

A doua zi, Oana Roman i-a dat și ea replica actriței din „Sacificiul” de la Antena 1. Nu a avut nici ea cuvinte prea frumoase de spus la adresa sa. Câteva zile cele două femei au încetat să se mai certe și toată lumea a fost de părere că a luat sfârșit conflictul lor. Nu a fost așa!

„Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există; pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu; și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice; dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.” a spus Oana pe Instagram.

”Querida” a distribut câteva zile mai târziu o imagine cu fiica lui Marius Elisei, Iza. Acela a fost momentul în care mama micuței a luat foc și a amenințat-o pe artistă că o va da în judecată. Acum, noi detalii ies la iveală, iar Oana Zăvoranu a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care a pornit cearta dintre ele. Se pare că ea ar fi prins, la un moment dat drag de Pepe și că a fost invidioasă pe ea că a reușit să formeze un cuplu cu îndrăgitul cântăreț.

Oana Zăvoranu, dezvăluire șocantă despre Oana Roman: ”E prietenă cu Pepino și speră la el în secret”

„Ea e prietenă cu Pepino și speră la el în secret”, a spus vedeta pentru FANATIK întrebată ce crede că are Oana Roman împotriva ei.