Oana Zăvoranu, doborâtă de durere. Vedeta a suferit în tăcere: „În fiecare moment…”

Oana Zăvoranu a avut un moment de slăbiciune.

Oana Zăvoranu, doborâtă de durere. Vedeta a suferit în tăcere: „În fiecare moment...”

Oana Zăvoranu este o femeie puternică și nu de puține ori a făcut pe dura. Chiar dacă pare o luptătoare care nu se teme de nimic, actrița are momente de slăbiciune. Unul dintre mesajele pe care le-a postat în mediul online i-a lăsat pe fanii ei cu gura căscată. Rare sunt momentele în care vedeta face astfel de afirmații și își arată slăbiciunile.

Se pare că Zăvo moare de dorul unei fiinte pe care a iubit-o din tot sufletul ei. Era o persoană specială, iar de când a murit vedeta nu și-a mai putut găsi liniștea. Dacă despre mama ei nu a avut o părere prea bună, despre tatăl său a avut numai cuvinte de laudă. Cel de care îi este dor în fiecare secundă este chiar bărbatul care i-a dat viață.

Oana Zăvoranu îi duce dorul tatălui său

Zilele acestea, ea a dat dovadă că nu îi este teamă de nimeni și de nimic. Frumoasa artistă și-a dat cu părerea despre unele dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Le-a făcut pe multe cu ou și cu oțet și nu s-a gândit deloc la consecințe. Nu îi pasă ce spune lumea, ci continuă seria atacurilor la adresa celor pe care nu îi suportă deloc. Ultimul pe care l-a luat în vizor este chiar vloggerul Selly.

Oana Zăvoranu, doborâtă de durere. Vedeta a suferit în tăcere: „În fiecare moment...”

Actrița din ”Sacrificiul” a postat pe contul ei oficial de Instagram o imagine de colecție alături de părintele ei. Aceasta a fost însoțită de un mesaj emoționant, care i-a lăsat pe mulți dintre urmăritorii săi cu gura căscată. Pentru Oana Zăvoranu tatăl ei a fost un erou, iar acum mai mult ca oricând este răpusă de durere.

”Eu și familia mea în vremuri bune. Nu știm niciodată ce viitor ne așteaptă. Îmi este dor de tatăl meu frumos în fiecare zi”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul fotografie în care apare alături de părinții săi.