Oana Zăvoranu, enervată de Connect-R după ce i-a luat apărarea Oanei Roman. A dat de pământ cu artistul: „Știe că nu și-a găsit avocat «second hand»”

Connect-R a sărit în apărarea Oanei Roman, iar Zăvo s-a enervat la culme.

„Știe că nu și-a găsit avocat «second hand»”

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman ia amploare. Divele au ajuns să se certe ca la ușa cortului pe social media. Tensiunile pe care le-au avut au ajuns și la urechile altor artiști de la noi. Zilele acestea, Connect-R nu s-a putut abține să nu intervină în scandalul momentului, lucru care nu i-a picat deloc bine actriței.

,,E o crimă să mănânci 3 felii de pizza? Sau e crimă să dai într-un om că a mâncat 3 felii de pizza? Nu o apăr pe @oanaromanelisei, dar nici n-am să stau să o judec în fel și chip! Căci poate o singură zi din viața și destinul ei mi-ar fi fost îndeajuns încât să clachez. (…) Nu ne mai interesează cauza, ci doar efectul, abia așteptăm să greșească un frate că-i dăm cu judecata peste mâini. Asta nu spune decât un singur lucru, și anume că omul mileniului 3 suferă de sindromul oglinzii”, a scris Connect-R pe Instagram.

Simțindu-se atacată de cuvintele dure ale cântărețului, aceasta nu a întârziat să reacționeze.

Oana Zăvoranu: „Știe că nu și-a găsit avocat «second hand»”

Totul a început când Zăvo a publicat o imagine cu Iza, fiica Oanei Roman, în urma căreia aceasta a luat pur și simplu foc. Ea a amenințat-o pe divă că o va da în judecată, iar apoi a șters postarea. În replică a urmat o altă postare în care Zăvoranca i-a transmis Izei faptul că nu are nimic cu ea, ci cu mama ei, însă într-un mod comic și, după părerile unora, deplasat.

 

Oana Zăvoranu, enervată de Connect-R după ce i-a luat apărarea Oanei Roman. A dat de pământ cu artistul: „Știe că nu și-a găsit avocat «second hand»”

 

Prin intermediul postării sale, Connect-R a reușit să intre în gura Oanei Zăvoranu, care i-a adresat și lui cuvinte dure pe social media.

„Ia uite mă cum are milă de ea Conect-r aka Relutu … CĂCI el o înțelege și știe că ea nu și-a găsit avocat „second hand” când a încercat să caute unul pe un cont de fb care vindea haine purtate.” a spus vedeta în stilul ei caracteristic.