Oana Zăvoranu, gata să rămână însărcinată. Ce declarații a făcut vedeta: „Prințul meu se lasă așteptat”

Oana Zăvoranu a vorbit, în sfârșit și despre asta!

Oana Zăvoranu, gata să rămână însărcinată. Ce declarații a făcut vedeta: „Prințul meu se lasă așteptat”

Oana Zăvoranu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Multă lume s-a întrebat însă de-a lungul timpului, când va aduce actrița pe lume un copil. Deși ea nu este genul de persoană care să aducă în discuție astfel de subiecte, acum lucrurile au stat diferit.

În ultimul timp, Oana Zăvoranu stă tot mai des de vorbă cu admiratorii săi. Aceștia sunt extrem de curioși și vor să afle tot mai multe lucruri despre ea. Drept urmare vedeta nu se ascunde niciodată după deget și le oferă acestora toate informațiile cu care aceștia vor să-și satisfacă curiozitatea. Tot ei au fost aceia care au dorit să știe ce părere are ”Querida” despre alte persoane publice de la noi. Dacă nici ei nu pun paie pe foc, atunci cine?

Oana Zăvoranu, moment de sinceritate pe Instagram

Ei bine, zilele acestea ea le-a declarat război multor vedete din țara noastră. Prima pe care a luat-o în vizor a fost Oana Roman, imediat după ce Pepe și-a anunțat public divorțul. De atunci, seria atacurilor nu a încetat să apară. Zăvo a criticat dur vedete precum: Delia, Andreea Marin, Lidia Buble, Alexia Eram, Cătălin Botezatu, Pepe, Adelina Pestrițu, Raluca Pastramă, Monica Gabor, dar și Andra.

„La valoarea ta, ar trebui să faci un bebe să te moștenească! Toate neavenitele au făcut copii”, i-a transmis un fan Oanei Zăvoranu la InstaStory.

Oana Zăvoranu, gata să rămână însărcinată. Ce declarații a făcut vedeta: „Prințul meu se lasă așteptat”

Pe scurt ea a fost nevoită să discute și despre lucruri mai seriose la insistența admiratorilor săi. Aceștia au fost curioși să afle când va aduce bruneta pe lume un copil și dacă este pregătită pentru acest pas extrem de important. Ea le-a mai spus și de ce nu a rămas însărcinată până la această vârstă. În plus nu a negat că acest lucru ar putea să se întâmple, la un moment dat.

„Păi tocmai că toate neavenitele au făcut pe bandă rulantă, prințul meu se lasă așteptat… Dar vom vedea”, a scris „Querida” la InstaStory.