Oana Zăvoranu îi declară război și lui Cătălin Botezatu. Vedeta și-a scos din nou ghearele: „Nu te caută decât atunci când are nevoie”

Pe Oana Zăvoranu nu o mai oprește nimeni!

Oana Zăvoranu îi declară război și lui Cătălin Botezatu. Vedeta și-a scos din nou ghearele: „Nu te caută decât atunci când are nevoie”

Oana Zăvoranu a început de câteva zile seria atacurilor la adresa vedetelor de la noi. Sinceră din fire, bruneta a sărit la gâtul multor dive, pe care ea nu le consideră atât de importante. Le-a adresat acestora cuvinte grele, fără să se gândească la consecințe.

Prima pe care a luat-o la rost a fost Oana Roman. Aceasta i-a răspuns la rândul ei, iar scandalul a continuat așa zile în șir. Nu le-a iertat nici pe Adelina Pestrițu, Christina Ich, Raluca Pastramă sau Andreea Bănică. Vedeta nu s-a putut abține deloc, atunci când a venit vorba despre ele.

Fanii ei au pus paie pe foc, pentru că în timpul unor sesiuni de întrebări și răspunsuri, aceștia au vrut să afle tot mai multe. Drept urmare ea le-a oferit urmăritorilor ei toate informațiile pe care au vrut să le afle și ce a ieșit din asta a rezultat un adevărat scandal.

Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni

După toate acestea, i-a venit rândul și lui Cătălin Botezatu. Din câte se pare, „Querida” chiar este pusă pe ceartă zilele acestea. Se pare că despre celebrul creator de modă ea nu are deloc o părere prea bună. Totul s-a întâmplat, după ce Pepe a anunțat că divorțează. Atunci ea a profitat de moment și a ieșit la atac imediat.

Astfel l-a inclus și pe el în lunga ei listă de persoane acuzate de falsitate. Când unii au întrebat-o care este părerea sa despre Cătălin Botezatu, vedeta a dat un răspuns sincer. Deși nimeni nu se aștepta ca ea să arunce o asemenea impresie, dacă o urmaresti pe Oana de ceva timp, ar trebui să nu te mai mire nimic. Astfel vedeta a spus că este de părere că Botezatu ar trebui să se respecte mai mult și în plus, ar trebui să promoveze numai produse de calitate.

„Trebuie să se respecte mai mult și să nu mai facă reclamă la orice [email protected]#t, așa cum ar trebui ca designer la nivelul lui să poarte/promoveze mai mult propriile creații, nu să poarte numai creatori celebri”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu îi declară război și lui Cătălin Botezatu. Vedeta și-a scos din nou ghearele: „Nu te caută decât atunci când are nevoie”
Catalin Botezatu participa la o conferinta de presa, inaintea premierei operei „Don Giovanni” pentru care designerul a realizat costumele, la Opera Romana din Craiova, miercuri, 8 octombrie 2014. BOGDAN DANESCU / MEDIAFAX FOTO

„În rest… e ok ca om, doar că nu te caută decât atunci când are el nevoie…”, a continuat „Querida” pe rețeaua socială.