Oana Zăvoranu îi face din nou praf pe Raluca Pastramă și Pepe: ”A bătut-o pe bot de cal”

Oana Zăvoranu iese din nou la atac.

Oana Zăvoranu îi face din nou praf pe Raluca Pastramă și Pepe: ”A bătut-o pe bot de cal”

Credeați că atacurile lansate de Oana Zăvoranu se vor opri aici? Ei bine, v-ați înșelat. Vedeta este mai revolatată ca niciodată, iar ținta ei a devenit din nou Raluca Pastramă. Actrița din ”Sacrificiul” a sărit din nou la gâtul fostei soții a lui Pepe. Cuvintele pe care i le-a adresat de data aceasta sunt mai dure câ oricând.

Divorțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă a șocat o țară întreagă. Cei doi erau căsătoriți de mulți ani și nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie din partea lor. Scandalul dintre ei este principalul subiect de discuție pentru multă lume. Una dintre cele care a avut ceva de comentat în ceea ce privește cearta dintre ei a fost chiar Oana Zăvoranu.

Zilele trecute, Raluca Pastramă l-a acuzat pe artist că ar fi agresat-o, iar un ordin de restricție a fost întocmit pe numele lui. La tribunal s-a dovedit că nu este adevărat, iar Pepe a dat și o serie de declarații în acest sens. ”Querida” și-a exprimat și ea punctul de vedere, iar Oana Roman i-a luat apărarea cântărețului susținându-i nevinovăția.

Oana Zăvoranu: ”A bătut-o pe bot de cal”

„În afară de faptul că mi se rupe și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine. (…) Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu [email protected]#$ nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a spus Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.

Oana Zăvoranu îi face din nou praf pe Raluca Pastramă și Pepe: ”A bătut-o pe bot de cal”

Frumoasa actriță a profitat de acest moment dificil pentru cei doi și a lansat un nou atac dur la adresa Ralucăi. Și de data aceasta s-a legat de aspectul său fizic, mai exact de faptul că are buzele mult prea mari. Oana Zăvoranu este genul de femeie care spune lucruri pe nume, fără să se gândească măcar o secundă la consecințe. Nu este nici prima, dar nici ultima vedetă din România despre ea a avut ceva de zis. Le-a declarat război multora, iar de luna viitoare își face propria emisiune pe canalul ei de YouTube.

“Deci aveai dreptate când spuneai că este violent. A bătut-o pe bot de cal. De ce vorbiți mă așa de urât de soția omului?” a scris Oana la Instastory.