Oana Zăvoranu, imagine de infarct! Cum s-a pozat vedeta, iar fanii au luat-o razna

Oana Zăvoranu a oferit o imagine de vis admiratorilor ei din mediul online!

Oana Zăvoranu, imagine de infarct! Cum s-a pozat vedeta, iar fanii au luat-o razna

Oana Zăvoranu face ce face și iar iese în evidență! Dacă până acum a pus la punct mai multe vedete din țara noastră, iată că acum focoasa brunetă a dat internetul peste cap cu o fotografie extrem de senzuală.

Are 47 de ani, însă are un corp de milioane! Dă clasă multor puștoaice din ziua de astăzi și se mândrește cu niște foarte foarte apetisante.

Chiar dacă are o fire vulcanică și niciodată nu se teme să spună lucrurilor pe nume, Oana Zăvoranu este foarte admirată și iubită de publicul ei. În mediul online are o mulțime de admiratori care o complimentează zilnic și o susțin orice ar fi.

De data aceasta, focoasa Oana Zăvoranu a dat internetul peste cap cu o imagine extrem de sexy. Diva a publicat o fotografie în care apare cu posteriorul bombat la vedere. În mod cert, fanii au avut un cuvânt serios de spus. Pe bună dreptate, nu poți rămâne deloc indiferent când ai în față o asemenea priveliști.

Oana Zăvoranu, imagine de infarct! Cum s-a pozat vedeta, iar fanii au luat-o razna

Oana Zăvoranu și-a micșorat sânii

Se știe faptul că, de-a lungul timpului, frumoasa brunetă a apelat la mai multe intervenții chirurgicale pentru a-și mări bustul. Însă n-o să vă vină să credeți când o să aflați că ultima intevenție de acest fel a constat în a-și micșora sânii.

Astfel că, în luna martie a anului trecut, Oana s-a lăsat din nou pe mâinile medicilor esteticieni și și-a îndeplinit visul!

Și cum este o fire sinceră, asumată, care spune întotdeauna lucrurilor pe nume, diva sexy le-a satisfăcut curiozitatea fanilor din mediul online și a recunoscut câte operații și-a făcut, de fapt, de-a lungul anilor! Într-o postare pe contul de Instagram, vedeta a povestit că are nici mai mult, nici mai puțin de 9 intervenții chirurgicale la nivelul sânilor!

”Am recurs la numeroase operații la SÂNI, intervenții în urma cărora bustul meu a oscilat de-a lungul anilor, mai mult ca la oricine, e adevărat. 😬 9 operații de mărire, micșorare și ulterior, scoatere definitivă a implanturilor. Dar atât! Aici s-a oprit relația mea cu chirurgia estetică!”, a scris Oana în urmă cu ceva timp.