Oana Zăvoranu, ironică la adresa Danei Săvuică. De ce s-a enervat vedeta: ,,Păi ce-ai făcut, Dănuțo?”

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor și pe Dana Săvuică.

Oana Zăvoranu, ironică la adresa Danei Săvuică. De ce s-a enervat vedeta: ,,Păi ce-ai făcut, Dănuțo?"

Oana Zăvoranu și-a scos din nou ghearele. Actrița a început să le critice pe vedetele de la noi și nu iartă pe nimeni. Ea le spune în față acestora tot ceea ce crede despre ele. Diva nu se teme să le spună care este părerea ei despre ele. Le adreseasă cuvinte dure, iar fanii ei de pe Instagram se amuză copios pe seama celor spuse de ea.

De pe lista vedetelor pe care le-a criticat fac parte și Pepe, Raluca Pastramă, Oana Roman, Christina Ich, Valentina Pelinel, Delia, Anda Adam, Lidia Buble, Alina Ceușan, Selly, Cătălin Botezatu, Andreea Bănică și, nu în cele din urmă, Andreea Marin. Acum a venit și rândul Danei Săvuică să fie luată în vizor de îndrăgita actriță.

A venit și rândul Danei Săvuică

De peste o lună, „Querida” a pornit un război cu vedetele din România pe Instagram. Vedeta le comentează postările de pe social media, care o deranjează la culme. De cele mai multe ori ea se supără când vede reclamele pe care le fac influencerii. Pe mulți dintre ei i-a acuzat că promovează produse pe care nu le folosesc, că se milogesc de fani ca să facă și ei bani și că nu procedează corect.

Oana Zăvoranu, ironică la adresa Danei Săvuică. De ce s-a enervat vedeta: ,,Păi ce-ai făcut, Dănuțo?"

Femeia a postat o imagine neașteptată la Story cu Dana Săvuică, alături de un text în care o ironiza așa cum a știut ea mai bine. Oana Zăvoranu a ales o imagine în care vedeta apărea complet nemachiată și în care părea neîngrijită. Nu s-a temut să spună tot ce i-a trecut prin minte în acel moment, fără să îi pese de părerile altora.

,,Pai ce-ai făcut Danuto?…ce te-au invatat pe tine ‘fașionistele’ astea sa faci?…unde e ruju? Unde e geana? Unde e gledu? (…) De ce-ai aparea asa sa imi arati ‘potiunile’ astea? Ai ‘racit’ si tu?”, a scris Oana în dreptul fotografiei.