Oana Zăvoranu, ironică la adresa vedetelor care fac bani din online. Vedeta a dat de pământ cu ele: „Mă amuz teribil”

Oanei Zăvoranu i s-a pus pata pe influencerii de la noi din țară.

Oana Zăvoranu, ironică la adresa vedetelor care fac bani din online. Vedeta a dat de pământ cu ele: "Mă amuz teribil"

Oana Zăvoranu este de neoprit. Ea a decis să le dea o lecție influncerilor de la noi din țară. Actrița nu le suportă deloc pe persoanele care fac bani din mediul online. Nu de puține ori și-a exprimat nenemulțumirea față de persoanele care desfășoară o astfel de activitate. Este de părere că acesta nu este cu adevărat un loc de muncă, așa cum susțin unele.

De cele mai multe ori „Querida” le-a luat la rost pe vedetele de la noi, pentru că promează produse pe care nu le folosesc. Despre unele a spus că fac reclamă unor lucruri banale și că ar trebui să se oprească. Nu este de acord nici ce acelea care își expun mereu copiii pe social media, spunând că nu au acordul lor pentru a face asta.

Aspectul fizic al multora nu a scăpat de critici. Ea a postat o serie de imagini din trecut cu mai multe persoane publice de la noi, înainte de a-și face anumite intervenții esteticie. Multe au apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a arăta mai bine; dar și pentru a se simți mai bine în pielea lor. Oana Zăvoranu a fost și este împotriva operațiilor estetice. Nu s-a temut niciodată să recunoască acest lucru.

Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac

Actrița din „Sacrificiul” nu se teme de nimeni și de nimic. Vedeta s-a certat cu multă lume de-a lungul timpului, doar pentru că a spus adevărul despre ele. În clipa de față, ea se amuză fparte tare, pentru că divele noastre s-au speriat în momentul în care ea a început să le ia la bani mărunți.

Oana Zăvoranu, ironică la adresa vedetelor care fac bani din online. Vedeta a dat de pământ cu ele: "Mă amuz teribil"

„Mă bucur că dă roade tot ce am gândit. Toate fomistele troglodite de INFLUENCERE MY ASS care până mai ieri se bălăcăreau mai ceva ca la ușa cortului; de ieri au început mă «să se iubește» ca unele sunt agramate și citesc greu de pe pagină. Că de nu avem toate facultăți. Unele o mai arde pe boxe, altele vânăm bărbați și le turnăm plozi ca să avem socrii cu cașcaval și o pensie alimentară asigurată că sunt vremuri grele. Unele nu ne dezicem că am uitat șirul bărbaților care ne-au înșirat și din cauza asta avem kilometrajul dat peste cap.

Mă amuz teribil că am un efect de smeckeră supremă căreia nu i se poate face față decât în haită mare :)) și nici atunci că eu sunt călită în războaie cu oameni cu (…) mari, cât mingile de tenis, cu mize de zeci de milioane, cu infractori adevărați, clanuri periculoase, escroci mari de tot care au făcut ravagii.

Așa că, muștele astea bete vă dați seama că sunt ca o joacă pentru mine (râde). Este ca și cum ai pune un tigru să se lupte cu o (…). Am văzut că brusc mocangioaicele au început să își pozeze facturi și chitanțe (cum a scos Zăvoranca asta tot penibilul zace în voi).”, a transmis ea.