Oana Zăvoranu le-a declarat război vedetelor din România. Vedeta le-a luat recent în vizor și pe Delia, dar și pe Loredana Groza. Nu sunt singurele de pe lista neagră a frumoasei actrițe. De pe lista ei fac parte și Pepe, Raluca, Oana Roman, Lidia Buble, Cristina Ich, Andra, Andreea Bănică și Andreea Marin.

De data aceasta, ea a ieșit din nou la atac și s-a luat de aspectul fizic al Loredanei Groza. Multă lume a criticat-o pe cântăreață pentru intervențiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii ani. Unii spun despre ea că nu mai seamănă deloc cu femeia care era în trecut. Din punctul lor de vedere, artista s-a desfigurat.

Oana Zăvoranu le face praf și pe ele

Vedeta a pornit seria criticilor la adresa vedetelor din România, după ce Pepe și-a anunțat divorțul. A profitat din plin de acest moment și nu a iertat pe nimeni. Chiar și despre ei a avut o părere dură și nu s-a temut să o exprime.

Când fanii credeau că s-a oprit, ei bine nu este deloc așa și pare doar începutul. Ea s-a luat de multe vedete de la noi și le-a numit  „căpușe”. Le-a promis celor care o urmăresc că va scăpa țara de ele. Nimenji nu se aștepta să ajungă să se ia de atât de multe persoane publice.

„Eu până nu scap această țărișoară de aceste căpușe nu mă las. Vi le scot pe astea din orice sistem, pentru că îmi voi lua din timpul meu să le demasc pe astea. Dacă influențezi generații de tinere, trebuie să fii bombă pe diplome. Sunt unele care se fardează singure în fața oglinzii”, a declarat Oana Zăvoranu pentru „Antena Stars”, în urmă cu câteva zile.

Oana Zăvoranu le atacă pe Delia și pe Loredana Groza! Ce le-a transmis vedeta: „Operații estetice nereușite”

Loredana Groza nu a scăpat nici ea de criticile ”Queridei”. Ea nu este de acord cu toate operațiile estetice pe care și le-a făcut, deși se află pe lista celor pe care le apreciază. Cei de care nu se poate lua niciodată și pe care îi apreciază enorm sunt Dan Badea, Mihai Bendeac și Cheloo. Pe Delia în, în schimb, nu a putut să o ierte.

„Loredana Groza, dar fără operațiile estetice din ultima vreme nereușite”, a continuat Oana Zăvoranu pe Instagram.

„Delia, dar nu când se îmbracă șui așa…”, a mai spus „Querida” la InstaStory.