Oana Zăvoranu nu își poate ierta nici acum mama. Declarațiile vedetei despre părinții ei: „Înjura și îmi reproșa totul”

Oana Zăvoranu a vorbit despre părinții ei decedați.

Oana Zăvoranu nu își poate ierta nici acum mama. Declarațiile vedetei despre părinții ei: "Înjura și îmi reproșa totul"

Oana Zăvoranu a rămas fără părinți în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a trecut cu greu peste moartea acestora, chiar dacă nu a fost apropiați. Cu tatăl ei s-a înțeles puțin mai bine, dar când vine vorba de cea care i-a dat viață sunt multe de zis. Cele două femei nu au avut deloc o relație bună, iar actrița nu o poate ierta nici măcar acum.

Se pare că mama ei nu a fost deloc prezentă în viața ei așa cum și-ar fi dorit. Tocmai din acest motiv, Oana Zăvoranu nu poate trece deloc cu vederea aceste lucruri nici măcar acum. Recent, ea și-a deschis inima în fața admiratorilor și le-a vorbit puțin despre cei care i-au dat viață.

Oana Zăvoranu a vorbit despre părinții ei

Vedeta petrece tot mai mult timp pe rețelele sociale. A început să facă aproape zilnic sesiuni de întrebări și răspunsuri, pentru a fi mai aproape de fanii ei. Acesta îi adresează tot felul de întrebări, care mai de care mai ciudate și mai interesante. Sinceră cum o știu deja internauții, ea nu evită niciun răspuns, ba chiar le vorbește și despre cele mai sensibile subiecte.

În cadrul acelor discuții cu fanii, Zăvo și-a dat cu părerea despre mai multe vedete de la noi pe care nu le-a iertat. Pe lista neagră a vedetei s-au aflat: Delia, Andra, Oana Roman, Lidia Buble, Monica Gabor, Alexia Eram, Cătălin Botezatu, Pepe, Raluca Pastramă, Adelina Pestrițu, Christina Ich, dar și mulți alții.

Oana Zăvoranu nu își poate ierta nici acum mama. Declarațiile vedetei despre părinții ei: "Înjura și îmi reproșa totul"

Ei bine, la un moment dat un internat i-a cerut brunetei să discute despre părinții ei. Ea a fost mai sinceră decât s-ar fi așteptat și nimeni nu se aștepta să vorbească așa despre ei.

”Dragostea, alintul și siguranța care veneau de la tata. Lungile ore de discuții constructive și drăgălășenia lui unică. De la mama nimic, că ea doar țipa, înjura și îmi reproșa totul, mereu”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu pentru fanul curios.