Oana Zăvoranu nu se mai oprește! Războiul contra influencerițelor continuă: ”Niște moarte de foame care…”

Oana Zăvoranu pune toate tunurile pe influencerițele de la noi din țară.

Oana Zăvoranu nu se mai oprește! Războiul contra influencerițelor continuă: ”Niște moarte de foame care...”

Oana Zăvoranu este de neoprit! Vedeta pregătește o ”bombă” pentru influencerițele de la noi din țară. Diva a dat lovitura de grație, căci a criticat ”în detaliu” pe acelea dintre vedete care se cred ceea ce nu sunt, de fapt.

Fără nicio urmă de remușcare, vedeta tună și fulgeră de zile bune la adresa celor mai urmărite vedete de la noi din țară. În urma unei întrebări venit din partea unui fan, Oana a oferit un răspuns uimitor care vizează această categorie de persoane.

Oana Zăvoranu oferă lovitură după lovitură! Dacă nici diva noastră nu se pricepe să facă scandal din ce are la îndemână, atunci cine altcineva să o facă? Așa că și-a exprimat părerea sinceră, pentru că aștfel nu știe a fi, despre tinerele de 18-19-20 de ani din mediul online care se consideră a fi influencerițe și care promovează fel și fel de produse, în fiecare zi altele.

Bruneta n-a arătat deloc milă față de acestea și a spus tot ce avea pe suflet, însă în cel mai dur mod. Le-a lovit fix acolo unde le doare cel mai tare.

Oana Zăvoranu nu se mai oprește! Războiul contra influencerițelor continuă: ”Niște moarte de foame care...”

Oana zăvoranu, vedetele pe care le consideră înteligente

Nu vă panicați, pentru că Oana Zăvoranu are și oameni pe care îi simpatizează sau chiar îi are la suflet în mediul online. Ați auzit bine! Vedeta nu este mereu pusă pe ceartă și nu pune în permanență paie pe foc!

Ea continuă să se manifeste în cel mai autentic mod și, acolo unde este cazul, diva noastră apreciază și dovedește că poate fi și o fire sensibilă, care recunoaște atunci când consideră că vreo vedetă este valoroasă din punctul ei de vedere.

La un moment dat, în mediul online, a venit vorba despre Teo Trandafir. Oana Zăvoranu are numai vorbe de laudă de spus la adresa ei. O consideră o persoană minunată, una dintre cele mai bune prezentatoare TV din România.

”Este o tipă foarte inteligentă și un om de televiziune cu adevărat șmeker. Teo face parte din GREII televiziunii. Pe segmentul și genul ei de emisiune este cea mai bună. În plus, mi-e tare simpatică ca om, dincolo de tv pentru că ne cunoaștem bine”, a spus Oana Zăvoranu.

Ulterior, a venit vorba și despre Mircea Badea. Oana Zăvoranu a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

”Îl duce capul. Restul … bălăceanca. N-are nici ăsta toate țiglele pe casă!”, a spus Oana Zăvoranu.