Oana Zăvoranu nu vrea să adopte un copil. Care este adevăratul motiv

Oana Zăvoranu a dat un răspuns total neașteptat!

Oana Zăvoranu primește zilnic sute de întrebări din partea celor care o urmăresc. Bruneta este extrem de sinceră cu internauții și nu se ascunde după deget. Artista nu se teme să deschidă subiecte sensibile și oferă răspunsuri la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Ea petrece mult timp pe rețelele sociale, iar postările sale le atrag imediat atenția fanilor.

Oana Zăvoranu, sinceră cu fanii de pe Instagram

Chiar dacă este o persoană iubită de multă lume, nu toată lumea o are la suflet. De foarte multe ori, oamenii au sărit la gâtul ei din cauza mai multor declarații pe care le-a făcut. Zilele trecute, de exemplu, ea s-a luat de persoanele care au mult prea multe operații estetice.

Internauții au criticat-o dur și i-au transmis că nu este în măsură să vorbească despre acest subiect, pentru că și ea are destule. După cum o știți deja, ea nu s-a putut abține să nu se apere.

De data aceasta, unul dintre fanii ei i-a pus întrebări legate de adopție. El a vrut să afle dacă Oana Zăvoranu s-a gândit vreodată să adopte un copil. Cel mai probabil, nu credea că va primi un răspuns din partea îndrăgitei vedetei, dar s-a întâmplat. Vedeta a spus că nu are de ce să adopte un copil, dacă poate face unul.

Oana Zăvoranu nu vrea să adopte un copil. Care este adevăratul motiv

„Nu te-ai gândit vreodată să adopți un copil?”, a fost întrebarea unui fan.

„Nu. Dacă poți face un copil, de ce să adopți?”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu, pe Instagram.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, frumoasa artistă le-a mai răspuns fanilor și alte curiozități. Unii au vrut să știe dacă se va întoarce în muzică, pentru că de ceva vreme nu a mai acordat atenției carierei sale muzicale. Îi este extrem de dor de asta, dar nu s-a mai gândit să revină în industria muzicală.

„La asta nu prea m-am mai gândit, dar cum multă lume mi-a zis că ar fi bine să mai fac niște piese, poate chiar am să fac ceva… surpriză”, a răspuns frumoasa vedetă.