Oana Zăvoranu o susține pe Raluca Pastramă în divorțul cu Pepe! ”Bine i-a făcut”

Oana Zăvoranu nu are de gând să se oprească prea repede din a face declarații șocante.

Oana Zăvoranu o susține pe Raluca Pastramă în divorțul cu Pepe! ”Bine i-a făcut”

Oana Zăvoranu continuă șirul declarațiilor șocante! Se pare că diva o susține pe Raluca și chiar o felicită. Iată de la ce a pornit totul.

Se pare că diva nu are de gând să renunțe prea curând din a tuna și fulgera cu privire la situația în care se află fostul ei soț, Pepe. Divorțul dintre el și Raluca Pastramă a generat foarte multe speculații în mediul online, așa că Oana nu a pierdut ocazia să se ridice încă odată la înălțimea reputației sale.

Se pare că Zăvo este de părere că, dacă Raluca Pastramă a călcat strâmb în ceea ce îl privește pe Pepe, are toate felicitările din partea ei.

S-ar mai împăca Oana Zăvoranu cu Pepe vreodată?

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu demontează orice speculație legată de ipoteza conform căreia ar exista vreo posibilitate să se împace cu fostul ei soț. Astfel, aceasta spune destul de hotărâtă că așa ceva nu s-ar putea întâmpla niciodată.

Oana Zăvoranu o susține pe Raluca Pastramă în divorțul cu Pepe! ”Bine i-a făcut”

Vedeta mărturisește că nu ar face acest lucru nici în cazul în care s-ar afla de una singură pe o insulă. Oana este foc și pară și nu ar accepta sub nici o formă una ca aceasta, mai ales că Pepe i-a adus, la un moment dat, foarte multă suferință și a greșit foarte mult în fața ei.

”Dacă într-adevăr l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat …”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu nu crede în divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă

Așa cum a menționat în nenumărate rânduri, Oana Zăvoranu este de părere că divorțul dintre Pepe și Oana Zăvoranu nu este nimic altceva decât o minciună, pentru a atrage atenția publicului asupra lor și ca ei să mai obțină niște câștiguri materiale.

Afirmațiile Oanei Zăvoranu nu se opresc aici, căci diva nu are de gând să contenească cu afirmațiile bombă. Ba mai mult, Oana vine și cu injurii. Îl acuză astfel pe Pepe că are o minte parșivă și că tactica lui este să pară victimă. În realitate, însă, lucrurile stau complet diferit de cum își dorește el să fie văzut de public.

”Despre circul fostului Pepe, cred că profită de tot ce poate pentru a părea mereu “victimă” … ceea ce nu a fost niciodată, din contră! Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț! Continui să cred că îi este foame și este surprins că divorțul lui de Fiona nu prezintă interes pentru nimeni, dar ăsta e adevărul.”, a continuat Oana.