Oana Zăvoranu, părere sinceră despre piesele lui Pepe de pe vremea când formau un cuplu! ”Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând”

Oana Zăvoranu aruncă din nou cu vorbe șocante la adresa fostului său soț, Pepe.

Oana Zăvoranu, părere sinceră despre piesele lui Pepe de pe vremea când formau un cuplu? ”Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând”

Oana Zăvoranu nu se poate abține de la comentariile legate de fostul ei soț, nimeni altul decât Pepe. Și nu este vorba de orice fel de comentarii, căci vedeta noastră este de-a dreptul pornită împotriva fostul ei partener de viață. Astfel, se pare că melodiile pe care Pepe le compunea în numele iubirii nu erau deloc pe placul divei.

Oana a dezlănțuit un atac dur la adresa fostului ei soț de când s-a aflat că acesta urmează să treacă printr-un divorț. Bruneta este de părere că divorțul dintre cei doi este doar o lovitură de teatru și că nimic din ceea ce susțin ei referitor la acest subiect nu este adevărat.

În opinia divei, cei doi, mai devreme sau mai târziu, se vor împăca în mod miraculos. Și asta nu e tot, căci nu are de gând să se oprească doar la aceste speculații. Deși numărul persoanelor din mediul online pe care Oana Zăvoranu le-a atacat în ultima vreme crește pe zi ce trece, se pare că aceasta are și preferați, mai exact Pepe și Oana Roman.

Ce spune Oana Zăvoranu despre melodiile lui Pepe de la acea vreme?

Pe când se afla într-o relație cu Oana Zăvoranu, Pepe scotea piese de dragoste pe bandă rulantă. Drept urmare, nu miră pe nimeni faptul că melodiile ar fi fot dedicate iubitei sale. Oana Zăvoranu nu a trecut cu vederea nici acest subiect, astfel că a înaintat o ipoteză mai mult decât șocantă despre munca fostului ei soț.

Deși puțini își pot imagina una ca asta, Oana nu avea deloc la suflet piesele pe care Pepe le lansa pe vremea aceea. Mai mult decât atât, vedeta mărturisește că nu suporta să-l asculte pe Pepe atunci când cânta, nici măcar atunci când erau împreună.

”Nu știu despre ce sau cine cânta că eu nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând … Dar am auzit că erau cam despre mine … posibil, păi despre cine să cânte ca să aibe și el un concert, două?”, a declarat Zăvo.

Oana Zăvoranu, părere sinceră despre piesele lui Pepe de pe vremea când formau un cuplu? ”Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând”

Oana Zăvoranu: ”Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat”

Și dacă erați de părere că declarațiile surprinzătoare se opresc aici, vă înșelați amarnic. Oana Zăvoranu are o părere destul de dură despre relația dintre Pepe și Raluca Patramă. Diva spune că tot ceea ce s-a petrecut între ei a fost, de fapt, o ”prosteală”, o iubire forțată și neautentică.

”Lor le place prosteala asta pe care publicul o halește ușor și minciuna în care trăiesc de când s-au luat … Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine … Dar eu am imunitate la amenințări sau manevre din astea. Se vor împăca pentru că vor pune batista pe țambal …”, a mai spus vedeta.