Oana Zăvoranu, părere sinceră despre Teo Trandafir. Ce spune „Querida” despre prezentatoare

Oana Zăvoranu nu e certată chiar cu toată lumea din showbiz.

Oana Zăvoranu, părere sinceră despre Teo Trandafir. Ce spune "Querida" despre prezentatoare

Oana Zăvoranu a ieșit la atac! De ceva vreme vedeta și-a făcut un obiceiu de vreo două luni din a critica pe divele de la noi. Actrița le trântește acestora pe Instastory tot ceea ce are pe suflet despre ei. S-a legat astfel de aspectul lor fizic, de faptul că promovează produse pe care nu le folosesc, de evenimentele mai puțin plăcute ale acestora și multe altele. În plus, le critică dur și pe cele care își expun copiii în mediul online.

Fanii ei sunt extrem de curioși, iar în sesiunile sale de întrebări și răspunsuri de pe Instagram îi cer acesteia tot felul de păreri si reacții. Internauții au dezvoltat deja un obicei din a pune paie pe foc spre entuziasmul și satisfacția lor. Ei nu au cruțat pe nici una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră, iar „Querida” le-a oferit tuturor spectacolul pe care aceștia l-au cerut.

Oana Zăvoranu, părere sinceră despre Teo Trandafir. Ce spune "Querida" despre prezentatoare

Oana Zăvoranu o admiră pe Teo

Din cauza replicilor acide la adresa multora, vedeta se află în război cu multe dintre persoanele publice din România. Unul dintre cele mai cunoscute scandaluri este cel dintre ea și Oana Roman. Cele două dive au ajuns să se certe atât de rău, încât soția lui Marius Elisei a amenințat-o pe Oana Zăvoranu că o va da în judecată. Momentul în care ea a decis să facă acest lucru a fost cel în care Zăvo s-a luat de fiica ei.

Oana Zăvoranu, părere sinceră despre Teo Trandafir. Ce spune "Querida" despre prezentatoare

Recent, fanii au vrut să știe care este părerea sa despre Teo și despre emisiunea pe care o prezintă. Frumoasa vedetă nu a avut nimic rău de zis la adresa prezentatoarei. Spune despre Teo că este femeie inteligentă și un om de televiziune super, despre care nu are nimic rău de zis. În plus, a zis că este foarte bună pe ceea ce face.

 ”Este o tipă foarte inteligentă și un om de televiziune cu adevărat șmeker. Teo face parte din GREII televiziunii și pe segmentul și genul ei de emisiune este cea mai bună. În plus, mi-e tare simpatică ca om, dincolo de tv pentru că ne cunoaștem bine”, a răspuns Oana Zăvoranu.