Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a spus că Pepe și-a agresat fosta soție: „Le este foarte fomiță”

Oana Zăvoranu face iar furori cu declarațiile sale.

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a spus că Pepe a agresat-o pe fosta soție:

Când Pepe și Raluca Pastramă au luat decizia de a divorța, știrea a ocupat primele pagini ale ziarelor zile întregi la rând. După toate acestea, împotriva lor s-au pornit tot felul de zvonuri, care mai de care mai surprinzătoare. Ultimul însă le intrece pe toate. Se pare că îndrăgitul artist ar fi fost foarte violent cu Raluca, iar vestea căzută ca un trăsnet a șocat întreaga lume mondenă.

Oana Zăvoranu a fost absolut necruțătoare în momentul în care cei doi au anunțat că o vor lua pe drumuri diferite. Deja pornită într-o cruciadă în care a sărit la gâtul multor vedete de la noi, Zăvo s-a dezlănțuit fără nici o reținere asupra cuplului proaspăt destrămat.  Astfel ei au avut „onoarea” să deschidă lista acesteia cu vedete atacate.

Oana Zăvoranu nu crede în divorțul lui Pepe

Vedeta este extrem de sinceră cu admiratorii ei și adesea, spre deliciul acestora, face declarații lipsite de orice urmă de delicatețe. Nu se lasă intimidată de nimic, iar cuvintele ei s-au înfipt adânc în multe dive de la noi.

Unele dintre ele, ajunse la capătul răbdării i-au dat replică frumoasei actrițe, dar bineînțeles că acest lucru nu a rezolvat nimic. Drept urmare scandalurile au curs pe bandă rulantă.

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a spus că Pepe a agresat-o pe fosta soție:

Recent, Oana Zăvoranu a acordat un interviu în care a vorbit despre faptul că Pepe a fost violent cu fosta sa soție. A dat o serie de declarații în stilul ei caracteristic unde a susținut că el nu ar fi în stare să facă una ca asta și că nu crede că ei, de fapt, vor divorța.

„Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu [email protected]#$ nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a continuat ea.