Oana Zăvoranu, reacție neașteptată după ce Oana Roman a zis că o dă în judecată: „Ipocrită obosită ce ești”

Pe Oana Zăvoranu nu o sperie nimic.

Oana Zăvoranu, reacție neașteptată după ce Oana Roman a zis că o dă în judecată: "Ipocrită obosită ce ești"

Oana Roman a anunțat recent că o va în judecată pe Oana Zăvoranu. Vedetei nu i se pare în regulă ca atrița să posteze pe social media imagini cu fiica sa. Soția lui Marius Elisei a acuzat-o pe aceasta că i-a terfelit imaginea micuței. Când a auzit toate acestea, frumoasa vedetă s-a enervat și mai tare și a ieșit la atac cu toate armele din dotare.

Toată lumea crede că scandalul dintre cele două femei va lua sfârșit. Ei bine, se pare că abia acum acesta începe să se aprindă. Diva a postat recent pe social media o fotografie cu Iza, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei. Mama fetiței a răbufnit în acele momente și a declarat că are de gând să o dea în judecată pe actrița din „Sacrificiul”. Credeți că Zăvo s-a lăsat înduplecată de spusele vedetei? Sigur că nu!

Oana Zăvoranu nu se lasă!”

Oana Zăvoranu a făcut o postare despre ce pe care a numit-o „Peppa Pig” și a spus că se pricepe doar să se victimeze. Diva a spus despre soția lui Marius Elisei că face tot posibilul să se afirme și să apară peste tot. Este de părere că dacă nu voia să se știa despre fiica sa, nu trebuia să posteze imagini cu ea.

Nu ți-a furat nici p*** nimic că nu am ce să îti fur eu, că ești săracă cu duhul ca și caracter. De ce o expui dacă nu vrei să se știe de ea? Ipocrită obosită ce ești. Mori să apari în orice și cu orice și ridici tu râtu’ la mine? Stai în cocina ta că nu reprezinți NIMIC!”, a fost reacția Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, reacție neașteptată după ce Oana Roman a zis că o dă în judecată: "Ipocrită obosită ce ești"

Nu este de acord cu faptul că unele femei aleg să își expună copiii încă de la vârte fragede pe social media. Despre Oana Roman a spus că este ”ipocrită” și ”tupeistă” printre altele. Unii dintre urmăritorii lor ar putea băga mâna în foc că scandalul nu se va sfârși cu una, cu două.

”Vă expuneți copilul nesimțitele dracu’ ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai treci la coteț!”, a mai spus ”Querida”.