Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Alinei Ceușan. Actrița nu a iertat-o nici pe ea: ”Nebuno din porumbi”

Alina Ceușan este noua victimă a Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Alinei Ceușan. Actrița nu a iertat-o nici pe ea: ”Nebuno din porumbi”

Oana Zăvoranu are deja o lună de când a început să le atace pe vedetele de la noi. A început prin a-i critica pe Raluca Pastramă și pe fostul ei soț. A profitat de momentul în care Pepe a anunțat că divorțează, iar de atunci face ravagii. Ea a pornit un întreg război pe Instagram și a sărit la gâtul multora, fără să se gândească o secundă la consecințe.

Nimeni nu ar fi zis că lista ei va fi atât de lungă. Mulți au crezut că după scandalul pe care l-a avut cu Oana Roman, ”Querida” se va opri, dar s-au înșelat. Ea le-a făcut pe vedetele de la noi cu ou și cu oțet. În primă fază, ea s-a luat de divele din România. Nu s-a oprit doar aici! Ea a început să îi critice și pe YouTuberi, iar primii de pe lista sa au fost Selly și Gami de la 5GANG.

Alina Ceușan, noua țintă a Oanei

Când toată lumea credea că vedeta s-a oprit, ea a început să își scoată din nou ghearele. Bruneta i-a adresat și Alinei Ceușan cuvinte dure, spre amuzamentul fanilor. Admiratorii ei sunt cei care pun mereu paie pe foc și îi cer acesteia părerea despre diferite persoane publice de la noi. În timpul sesiunilor de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, ea le satisface acestora curiozitățile.

Este derajată de faptul că Alina Ceușan vorbește aproape tot timpul în engleză cu persoanele care o urmăresc. Ea nu a ezitat să se lege și de stilul ei vestimentar și a jignit-o pe fosta concurentă de la Asia Express în văzul tuturor.

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Alinei Ceușan. Actrița nu a iertat-o nici pe ea: ”Nebuno din porumbi”

”Băi, baragladinelor, sunteți pe ”sufrir mucho”, nu? Potole-te că nu bese nici p…. la voi să dați vreun autograf. Ea a BULȘIT, ca să știți când vorbesc de ea cine e. Așa se ”baricadează” ”Bulșit”, murdărita asta de ingliș la gură după ce se dă cu cremele ”minune”. Te camuflezi, nebuno din porumb, ți-e că te ”asaltează” fanii Michael Jackson?”, a scris Oana Zăvoranu despre celebra vloggeriță.