Oana Zăvoranu, replici dure la adresa Monicăi Gabor. Vedeta a luat foc: ”A fost ca o molimă”

Oana Zăvoranu și-a scos din nou ghearele!

Oana Zăvoranu, replici dure la adresa Monicăi Gabor. Vedeta a luat foc: ”A fost ca o molimă”

Oana Zăvoranu este de neoprit. Vedeta a pornit un război împotriva mai multor persoane publice de la noi din țară. Fără să țină cont de consecințele cuvintelor sale, Oana lovește în stânga și în dreapta într-un mod care îi scandalizează pe mulți.

După ce Pepe a anunțat că divorțează de soția sa, ”Querida” a prins curaj și și-a intensificat tirul de insulte, făcându-i pe mulți să o acuze că nu aleargă decât după imagine. Lista vedetelor pe care le-a luat la rost până acum este una extrem de lungă. Cel mai aprig scandal a fost cel cu Oana Roman.

Soția lui Marius Elisei a fost singura care a ripostat și care nu s-a putut abține să nu o critice pentru modul în care se poartă în mediul online. Divele s-au certat ca la ușa cortului, pe Instagram, iar reacțiile fanilor nu au întârziat nici ele să apară. Cele două femei au reușit astfel să împartă internetul în două tabere.

Oana Zăvoranu, tună și fulgeră pe Instagram

Printre vedetele pe care le-a „scărmănat” până acum se află: Lidia Buble, Delia, Andra, Alexia Eram, Andreea Marin, Andreea Bănică, Adelina Pestrițu, Cătălin Botezatu, Pepe, Raluca Pastramă, dar și multe altele. Ei bine, de data aceasta i-a venit rândul și Monicăi Gabor.

”Că actualmente este zero barat, iar în trecut a fost ca o molimă ce a ‘infestat’ creierele a zeci de mii de fete, al căror univers era să se mărite cu unul mai bătrân cu bani. Râdem, glumim, dar genul ăsta de influențăreală spală pe creier generații; care rămân virusate de niște nulități pe viață”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram!

Oana Zăvoranu, replici dure la adresa Monicăi Gabor. Vedeta a luat foc: ”A fost ca o molimă”

Ea este extrem de apropiată de comunitatea ei de fani iar în ultimul timp organizează zilnic sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Acolo primește întrebări despre tot felul de lucruri și putem spune  își ia chiar și „inspirația„. Totul se pare  a pornit de la un internaut curios care a vrut să afle care este de fapt părerea ei despre Monica Gabor.

Oana Zăvoranu nu a stat prea mult pe gânduri și a spus tot ce avea pe suflet despre fosta parteneră de viață a lui Irinel Columbeanu.

”Acum când Irinel e la pământ unde e ? (…) o arde pe opulență cocostârcul pe modelul găinii de sor’sa, dar în realitate purceaua e moartă în coteț”, a mai ținut să adauge Oana Zăvoranu!