Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, primele tatuaje din dragoste! Ce și-au scris îndrăgostiții în numele iubirii / FOTO

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au făcut tauaje prin care să-și demonstreze iubirea supremă pe care și-o poartă unul altuia.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, primele tatuaje din dragoste! Ce și-au scris proumbeii în numele iubirii / FOTO

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au făcut gestul suprem al iubirii! Porumbeii au dovedit, încă o dată, faptul că iubirea lor este mai presus de orice și că vor fi împreună pănă la adânci bătrâneți. Și-au făcut astfel un tatuaj inedit, iar fanii acestora au rămas de-a dreptul impresionați.

Diva este o femeie total împlinită din punct de vedere financiar și are tot ce și-ar putea dori în plan personal. Zăvo se mândrește cu o siluetă de vis chiar dacă nu mai este la prima tinerețe. Cu niște forme extrem de apetisante și o senzualitatea aparte, face ca tatuajul pe care și l-a ales să radieze și mai bine.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, primele tatuaje din dragoste! Ce și-au scris îndrăgostiții în numele iubirii / FOTO

Oana Zăvoranu, tatuaj în numele iubirii

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu și-a găsit bărbatul alături de care se vede fericită până la adânci bătrâneți. Alex Ashraf este trup și suflet alături de brunetă, iar acum relația lor a devenit și mai puternică decât era înainte.

În ciuda faptului că răutăcioșii nu credeau în dragostea lor la început, iată că s-au înșelat amarnic. Cei doi sunt împreună și în ziua de astăzi și se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Oana Zăvoranu și-a obișnuit fanii să-i țină mereu la curent cu evenimentele importante din viața ei.

Nici de această dată nu i-a dezamăgit, căci imediat cum și-au făcut tatuajele, cuplul era deja în live pe rețelele de socializare pentru le arăta acestora isprava. Despre ce tatuaje să fie vorba? Ei bine, ei au optat pentru un tatuaj prin care să-și exprime iubirea sinceră unul față de celălalt prin intermediul unui mesaj profund: ”Cursul iubirii adevărate nu ne va despărți niciodată”.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, primele tatuaje din dragoste! Ce și-au scris proumbeii în numele iubirii / FOTO
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se dedică unul altuia mai ceva decât în fața ofițerului de stare civilă

Și asta nu e tot! Alături de acest mesaj, cei doi și-au scris fiecare numele celuilat, data de naștere, precum și zodia. Cei doi au trecut testul iubirii cu brio și au dat dovadă de faptul că își pot asuma un asemenea angajament.

„Tatuaj pe viață♥️♥️♥️Noi îndrăgostiți”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul unei imagini cu tatuajele lor.