Oana Zăvoranu tună și fulgeră din nou! A adus critici dure la adresa Andei Adam: ”Femeia bărbat”

Oana Zăvoranu continuă lupta împotriva tuturor influencerițelor de la noi din țară.

Oana Zăvoranu tună și fulgeră din nou! A adus critici dure la adresa Andei Adam: ”Femeia bărbat”

Când spunem Oana Zăvoranu, spunem ambiție, caracter puternic și încredere în sine. Cu toții o știm pe diva noastră, care nu iartă pe nimeni. În ultima vreme a lansat un război total pe rețelele de socializare la adresa celor care se vor a fi influencerițe pe Instagram.

Oana Zăvoranu este pregătită să le desființeze și să nu ierte nici măcar una. Nu puține sunt cele care au făcut cunoștință cu sinceritatea și duritatea divei noastre, însă și câte vor mai fi de acum înainte! Acum atenția ei a căzut pe o artistă foarte cunoscută de la noi din țară, nimeni alta decât voluptoasa și talentata Anda Adam.

În urma unei sesiuni de întrebări lansate în mediul online, Oana Zăvoranu a primit mai multe mesaje de la fanii ei în care i se solicită părerea în legătură cu anumite vedete de la noi din țară. De data aceasta, subiectul este chiar Anda Adam.

Oana Zăvoranu nu s-a dat înapoi de a-și exprima opinia și gândurile sincere cu privire la focoasa blondină. Așa cum ne-a obișnuit, a avut o atitudine tranșantă și nu a avut deloc milă de ea.

Se pare că în viziunea Oanei Zăvoranu, Anda Adam folosește mult prea mult programele de editat poze. Mai mult, i se adresează ca fiind femeia bărbat.

Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, cane e frică, femeia bărbat bine.”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

„Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii.”, a mai adăugat ea.

Oana Zăvoranu tună și fulgeră din nou! A adus critici dure la adresa Andei Adam: ”Femeia bărbat”

Oana îi face „bucăți” pe influenceri

Oana Zăvoranu și-a îndreptat atenția către influencerițele din mediul online care promovează diverse produse.

„Nu poți să faci zilnic reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN. Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclama tocmai tu, o panaramă obosită indiferent de cum te cheamă? Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8.000 de lei. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față?” , a fost mesajul postat de Oana pe Instagram.