Oana Zăvoranu, un nou atac dur la adresa influencerițelor! ”Vânați bărbați și le turnați plozi ca să aveți socrii cu cașcaval”

Oana Zăvoranu continuă cu fermitate războiul împotriva influencerițelor de la noi din țară!

Oana Zăvoranu, un nou atac dur la adresa inflencerițelor! ”Vânați bărbați și le turnați plozi ca să aveț socrii cu cașcaval”

Cine nu o cunoaște pe Oana Zăvoranu nu știe ce înseamnă perseverență, ambiție și hotărâre. Acum ceva timp, diva noastră a pornit un atac destul de dur la adresa tuturor influencerițelor și a promis că nu se va opri până când nu va face dreptate și până când ele nu vor dispărea din mediul online.

Oana Zăvoranu nu se abate de la scopul ei până nu îl vede îndeplinit! Bruneta a luat pe rând mai multe vedete, care, în opinia ei, se cred a fi influencerițe, când adevărul este altul, de fapt. Niciuna n-a scăpat de furia ei, așa că prezențe precum Alina Ceușan, Monica Gabor, Oana Roman, Christina Ich, Adelina Pestrițu și multe altele au ajuns subiect de discuție pe pagina de Instagram a Oanei Zăvoranu și nu, nu pentru a le lăuda.

Diva este hotărâtă să meargă până-n pânzele albe pentru a face ”curățenie” în mediul online pentru că ea consideră că multe dintre influencerițele din ziua de astăzi nu au ce căuta în mediul online sub această formă.

Ce mai are de spus Oana Zăvoranu despre influencerițe de data aceasta?

Oana Zăvoranu vine cu o nouă părere, una cel puțin la fel e interesantă ca celelalte emise de ea anterior. Bineînțeles, în stilul caracteristic, diva a dat din nou de pământ cu cele care o calcă pe coadă.

Se pare că, în opinia frumoasei brunete, majoritatea influencerițelor de pe aceste meleaguri se bazează doar pe suportul financiar oferit de soții lor. Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu este fericită pentru că strategia ei a dat roade.

”Mă bucur că dă roade tot ce am gândit. Toate fomistele troglodite de ”INFLUENCERE MY ASS” care până mai ieri se bălăcăreau mai ceva ca la ușa cortului, de ieri au început mă ”să se iubește”. Că unele sunt și agramate și citesc greu de pe pagină, că deh, nu toate avem facultăți, unele o mai ardem și pe boxe. Altele vânăm bărbați și le turnăm plozi ca să avem socrii cu cașcaval și o pensie alimentară asigurată că na, sunt vremuri grele”, a scris Oana.

Oana Zăvoranu, un nou atac dur la adresa inflencerițelor! ”Vânați bărbați și le turnați plozi ca să aveț socrii cu cașcaval”

Dacă vă așteptați ca Oana Zăvoranu să termine aici, vă înșelați amarnic, pentru că diva a mai avut ceva de spus foarte important. Bruneta mărturisește că nimeni și nimic nu o poate doborî și că este o adevărată luptătoare. Dovadă în acest sens stau toate scandalurile în care a fost implicată de-a lungul anilor.

”Mă amuz teribil că am un efect de șmekeră supremă căreia nu i se poate face față decât în haită mare și nici atunci. Eu sunt călită în războaie cu c*** mari, cât mingile de tenis, cu mize de zeci de milioane, cu infractori adevărați, clanuri periculoase. Este ca și cum ai pune un tigru să se lupte cu o b**** ”, a mai zis ea.