Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Adelinei Pestrițu. „Querida” o acuză că este mincinoasă: „Ai avut covidel până la urmă?”

Oana Zăvoranu nu crede în spusele Adelinei Pestrițu.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Adelinei Pestrițu. "Querida" o acuză că este mincinoasă: "Ai avut covidel până la urmă?"

Adelina Pestrițu a fost luată din nou în vizor de Oana Zăvoranu. „Querida” i-a declarat și acesteia război acum câteva zile, fără a se mulțumi doar cu o postare. Enervată de anumite decizii luate de brunetă, ea a făcut-o pe aceasta cu ou și cu oțet.

La ultimul atac, actrița a acuzat-o că ar fi mințit în ceea ce privește infectarea sa cu coronavirus. Nu este deloc convinsă de faptul că ea ar fi fost testată pozitiv, motiv pentru care și-a scos arsenalul.

Oana Zăvoranu: „Ai avut covidel până la urmă?”

Una dintre primele vedete de pe lunga listă neagră a actriței din „Sacrificiul” a fost chiar Adelina Pestrițu. De atunci și până acum, ea a criticat multe alte persoane publice de la noi. Printre acestea se află și Oana Roman, Andreea Marin, Delia, Andreea Bănică, Bianca Pop, Andreea Tonciu, Anda Adam, Lidia Buble, Selly, Cătălin Botezatu, Pepe, dar și Andreea Mantea.

Ei bine, despre Adelina a mai avut ceva de zis și a găsit și momenul potrivit. Nu multă lume a crezut-o pe Adelina, în momentul în care aceasta a mărturisit că are COVID-19. Pe lista acestora se află și „Querida”, care este convinsă că vedeta a mințit în legătură cu infectarea sa și a criticat-o pe aceasta într-un mod necruțător.

„Circăreasa e «îndurerată» în poza asta… se gândea pe la ce hotel din Turcia să se «refacă» după boală. Ai avut covidel până la urmă? Că pare că aveai miros pentru brăduțul din mașină, după ce ai încasat <cașcavalul>, ți-ai adus aminte că ai COVID”, a spus Oana.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Adelinei Pestrițu. "Querida" o acuză că este mincinoasă: "Ai avut covidel până la urmă?"

Nu doar de acest aspect s-a legat artista, ci și de faptul că promovează anumite produse fără să le folosească. Nu este pentru prima dată când ea o acuză că își minte fanii și că profită financiar de faptul că este atât de populară pe Instagram. Oana Zăvoranu nu înțelege nici de ce Adelina Pestrițu este urmărită de atât de mulți oameni.

„Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia?

Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele? … Serios? … Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, a mai spus Oana Zăvoranu.