Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Christinei Ich. „Querida” și-a scos ghearele: „Sărăcie ce ești!”

Oana Zăvoranu a luat-o din nou în vizor pe iubita lui Alex Pițurcă.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Christinei Ich. "Querida" și-a scos ghearele: "Sărăcie ce ești!"

Credeați că Oana Zăvoranu a lăsat-o așa ușor în pace pe Christina Ich? Ei bine, nu este deloc așa. „Querida” a făcut niște afirmații fără perdea despre iubita lui Alex Pițurcă. Actrița din serialul „Sacrificiul” nu a iertat-o nici de această dată. Ea este de părere că frumoasa șatenă este un exemplu negativ pentru cei care o urmăresc pe Instagram.

Un adevărat război a fost pornit de Oana Zăvoranu în urmă cu două luni. Ea nu are de gând să se oprească aici și s-a luat din nou de Christina Ich. I-a spus în mai multe postări pe InstaStories care este părerea sa sinceră despre reclamele pe care le face. Nu este deloc de acord cu ea și nici nu crede că ar trebui să fie susținută de atât de multre persoane.

De replicile ei acide nu au scăpat nici Oana Roman, Pepe, Raluca Pastramă, Delia, Lidia Buble, Anda Adam, Adelina Pestrițu, Andreea Mantea, Andreea Bănică, Selly, Cătălin Botezatu și mulți, mulți alții. Ea a promis că le va desființa pe multe dintre persoanele publice de la noi fără milă. Deja  a început această luptă, dar multe dintre vedetele noastre au refuzat să îi dea replica în mediul online.

Oana Zăvoranu nu se lasă!

Christina Ich este una dintre cele mai apreciate vedete de pe Instagram, reușind să câștige și un premiu important datorită activității sale. A reușit să adune o comunitate puternică și frumoasă, care o susține în fiecare situație. Este mândră de ei și nu știe cum să le mulțumească pentru tot ceea ce au făcut pentru ea de-a lungul anilor.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Christinei Ich. "Querida" și-a scos ghearele: "Sărăcie ce ești!"

„Câh vă arată tot, inclusiv cred că și momentul în care stă pe WC. Vreun sponsor, ceva, pentru acest moment? Noroc că ți-ai luat cu tine toate acaretele pentru care ești plătită să vorbești. Slugile așa fac, cară tot după ele. TOT. Asta și apa și-a luat-o cu ea în vacanță… sărăcie ce ești! La aer nu ai niciun contract, slugă credincioasă? Spitalul 9, ești „ușor nervosuță”. Eu sunt mega-liniștită, culmea, că eu nu cer nimic, eu plătesc. Să specifici mereu când postezi, sărăcio, că dacă vorbești pentru ceva, ești plătită. Ai înțeles, slugă? Vezi că o să îți scrie toate săracele din momentul în care m-am pus pe voi. Ți s-a împleticit limba în gură de la incultură. Tu ai buboaie multe care nu trec cu patch-uri. Unde ai pus medicamentele? Păi eu când îți spun că ești crizată? Se ascunde și serul de tine. La tine, despre tot ce ești plătită să trăncăni și ți se dă MOCA, e viață, m-am prins de mult timp. Hai că Piți te lasă să-I faci o lăbuță, am vorbit eu cu el.”, sunt câteva dintre comentariile Oanei Zăvoranu.