Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Ralucăi Pastramă. Actrița a răbufnit: „Urâțenia e viitorul”

Oana Zăvoranu nu se lasă atât de ușor înduplecată!

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Ralucăi Pastramă. Actrița a răbufnit: „Urâțenia e viitorul”

Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a ieșit din nou la atac. A simțit, probabil, că nu a zis tot ce trebuia despre Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe. Actrița a început să îi arunce din nou săgeți femeii, fără să se gândească la consecințe. „Querida” a mai râs, la un moment dat, de divorțul lor, dar noile declarații despre ea întrec orice imaginație.

Când fanii credeau că Oana Zăvoranu s-a liniștit, vedeta a început să facă afirmații și mai dure. De data aceasta, a luat-o din nou în vizor pe fosta lui Pepe. Are ce are cu aspectul ei fizic, despre care a vorbit recent. Nu este prima vedetă și cu siguranță nici ultima la adresa căreia Zăvo are numai lucruri urâte de spus.

Oana Zăvoranu nu se mai oprește!

Lista persoanelor publice pe care le-a criticat în ultima vreme este una destul de lungă. Printre vedetele pe care nu le suportă deloc se află: Oana Roman, Delia, Loredana, Lidia Buble, Andreea Marin, Adelina Pestrițu, Andra, Andreea Bănică, Pepe, Cătălin Botezatu, dar și Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Că și-ar etala-o n-ar fi nimic, Nu că noi aici am avea cumva o vedetă, dar fata asta e … Am primit-o și nu m-am putut abține să nu o împart cu voi. Ce vrea să însemne degetul în gură?”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Ralucăi Pastramă. Actrița a răbufnit: „Urâțenia e viitorul”

Când Pepe și Raluca Pastramă au anunțat că vor divorța, Oana Zăvoranu a ieșit la atac. Vedeta nu s-a putut abține și le-a adresat cuvinte dure celor doi. Mulți au crezut că se va opri doar la ei, dar nu a fost deloc așa.

După ce a sărit la gâtul multora, ea a simțit că mai are ceva de adăugat la adresa fostei soții a lui Pepe. Are o problemă cu aspectul fizic al femeii și nu s-a temut să spună care este, de fapt, opinia sa.

„Sunt un cartof”, „Urâțenia e viitorul”, sunt cele două stickere postate de vedetă.