Oana Zăvoranu și Dorian Popa se înțeleg extrem de bine. Practic, nici nu au de ales. Cei doi artiști sunt colegi de muncă, deoarece amândoi joacă în serialul “Sacrificiul“ și se pare că, până în acest punct, între ei nu au avut loc niciodată conflicte pe platourile de filmare.

Mai mult decât atât, aceștia au fost nevoiți să joace și o scenă în care au trebuit să se sărute pasional, motiv pentru care fanii lor au fost în delir.

Astfel un fan, ceva mai curajos, a vrut să știe care este relația ei cu Dorian Popa. Vedetă, fiind prinsă la colț, nu a evitat răspunsul așa cum se aștepta toată lumea.

Oana Zăvoranu, mărturisiri despre colegul ei de breaslă

Zăvo nu a dat prea multe detalii despre colegul său de breaslă, dar a spus că va aborda și acest subiect. Susținătorii ei, dar și cei ai cântărețului, stau acum cu sufletul la gură să afle ce are ea de zis. Cel mai probabil, așa cum îi este stilul, pregătește terenul pentru un impact maxim.

Dorian Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia, pe care fanii o cunosc drept Babs. Artistul și frumoasa lui iubită locuiesc în aceeași casă și duc o viață fericită împreună. Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf, cel care i-a furat inima actriței.

Oana Zăvoranu vorbește pentru prima dată despre relația cu Dorian Popa. Cei doi s-au sărutat pasional: “E mai complicat“

Despre Oana și despre Dorian s-a spus că ar fi împreună la un moment dat, dar acest lucru s-a dovedit a nu fi adevărat. Scena sărutului din serialul în care joacă ei nu a însemnat nimic, așa că fanii lor vor trebui să se mulțumească doar cu atât. Cei doi nu au fost și nu vor fi niciodată împreună.

La mesajul: “Ce părere ai despre Dorian Popa? Cum te înțelegi cu el?”, Oana Zăvoranu a răspuns cu sinceritate: “E mai complicat, am să abordez și subiectul ăsta”.