Oana Zăvoranu vrea să plece din România!? Declarațiile vedetei au uimit pe toată lumea: „Cu soțul meu”

Părăsește sau nu Oana Zăvoranu țara în care s-a născut!

Oana Zăvoranu vrea să plece din România!? Declarațiile vedetei au uimit pe toată lumea: „Cu soțul meu”

Oana Zăvoranu a uimit pe toată lumea cu una dintre ultimele sale declarații. În ultima vreme, vedeta și-a ținut fanii într-un vârtej de declarații scandaloase. ”Querida” le-a declarat război vedetelor de la noi din diferite motive și nu are de gând să se oprească prea curând.

Actrița le critică constant pe acestea din cauza operațiilor estetice pe care și le-au făcut în ultima vreme. Are, de asemenea, o problemă și cu femeile care își expun copiii pe social media. Și mai mult, le-a atacat chiar și pe cele care promovează tot felul de produse inutile pe conturile lor de Instagram.

De data aceasta, actrița din ”Sacrificiul” a reușit să șocheze din nou. Un internaut a vrut să afle dacă vedeta se gândește să se mute din țara în care s-a născut. Ea nu a ezitat să îi ofere acestuia un răspuns, ba chiar a fost cât de sinceră a putut. Admiratorii nu se așteptau la un asemenea răspuns din partea sa.

Oana Zăvoranu vrea să plece din România!? Declarațiile vedetei au uimit pe toată lumea: „Cu soțul meu”

Oana Zăvoranu se mută în Statele Unite ale Americii!?

Ea a reușit în ultima vreme să-și atragă toată atenția asupra sa. Din atacurile cu care le ia la rost pe vedetele din lumea mondena si-a amuzat copios comunitatea de fani. „Balaurul” se pare că ar fi fost trezit după ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă.

Un fan a vrut să știe dacă frumoasa vedetă s-a gândit până acum să se mute din România în Statele Unite ale Americii. Ea nu a evitat răspunsul, ba chiar i-a dat acestuia o explicație clară în ceea ce privește mutatul ei din țară. Se pare că s-a gândit și la această variantă și chiar ar vrea să își cumpere o proprietate împreună cu soțul ei.

„Ba da. Să ajung să îmi iau acolo o proprietate cu soțul meu și să stăm jumate acolo și jumate aici. Sper cât mai curând”, a transmis Oana Zăvoranu pe Instagram.