Pepe a recunoscut! A oferit bani în schimbul plăcerilor: ”Da, e adevărat”

Pepe a recunoscut că a apelat la serviciile contra cost ale unor domnișoare pentru a primi plăcere în schimb.

Pepe a recunoscut! A oferit bani în schimbul plăcerilor: ”Da, e adevărat”

Pepe este un personaj extrem de controversat în lumea mondenă. Primul divorț prin care a trecut acum mai mulți ani, mai exact după căsnicia pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu, a scos la suprafață multe și acide scandaluri la acea vreme.

În mod aparent, lucrurile păreau să se fi așezat definitv în viața lui Pepe în momentul în care a decis să meargă pe același drum cu Raluca Pastramă. Cum minunea nu ține decât trei zile, Pepe ajunge din nou la divorț și nu, nici de această dată nu este vorba despre o despărțire pașnică.

În urmă cu mai mult timp, invitat fiind în cadrul unei emisiuni TV, lui Pepe i s-au adresat mai multe întrebări destul de inconfortabile. Chiar și așa, artistul a făcut față cu brio oricărei situații. Răspunsurile pe care le-a dat sunt mai mult decât surprinzătoare.

Pe lângă altele, o întrebare destul de incomodă a fost dacă nu cumva a încercat măcar o dată să facă o partidă de amor plătind o sumă de bani în schimbul serviciilor de acest gen. Fără să stea prea mult pe gânduri, Pepe a recunoscut că da. A apelat și la astfel de servicii. De asemenea, a ținut să specifice că acest fapt se întâmplase cu mult timp înainte.

Destul de amuzat de situație și de întrebarea care i-a fost adresată, Pepe a continuat în aceeași notă comică. Ulterior, a pus întrebarea conform căreia dacă nu cumva se pun la socoteală și darurile oferite diferitelor femei din viața lui de-a lungul vremii.

Pepe a recunoscut! A oferit bani în schimbul plăcerilor: ”Da, e adevărat”

Raluca Pastramă, relație extracojugală

Se pare că Raluca îi era infidelă soțului său încă de pe vremea anului trecut, conform unor informații provenite de la o persoană apropiată celor doi foști soți. După ce Pepe a aflat de infidelitatea soției sale, acesta a pornit o anchetă în acest caz, pentru a strânge cât mai multe dovezi. Mai mult decât atât, Pepe chiar îl cunoaște pe amantul soției sale. Cel care i-a furat inima Ralucăi cât încă mai era într-o relație Pepe se numește Qatar.