Sunt sau nu împreună cei doi concurenți de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1? Fostul soț al Ralucăi Pastramă a dat cărțile pe față!

Nici bine nu a încheiat divorțul de Raluca Pastramă, căci, Pepe a ajuns să fie cuplat, surpriză, cu o altă Raluka. Da, da, nu glumim deloc și deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi concurenți de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, au ieșit împreună în oraș, alături de Ana Baniciu și iubitul său, Edy.

Pepe, primele declarații despre relația cu Raluka! Sunt sau nu împreună?

Așa cum probabil vă așteptați, întrebarea care stă acum pe buzele tuturor este legată de presupusa relație a celor doi. Formează sau nu Pepe și Raluka noul cuplu din showbiz? Ei bine, chiar latino lover-ul a făcut primele declarații vis-a-vis de acest subiect și nu, nu oricum, ci în timpul filmărilor celebrului show de pe Antena 1, fiind surprins chiar de Ana Baniciu.

Cu simțul umorului la ”purtător”, Pepe le-a transmis fanilor că trebuie să știe adevărul. În acel moment, artistul a luat-o în brațe pe Raluka și au început să râdă în hohote. ”Șoc! Băi, trebuie să știți adevărul!”, a zis fostul soț al Ralucăi Pastramă, amuzat la maxim de situație. Un alt moment cu care a reușit să surprindă pe toată lumea a fost cel în care în cadru și-a făcut apariția Andrei Ștefănescu.

”Cine este, de fapt, între mine și Raluka?”, a spus Pepe, în timp ce celebrul prezentator de la Antena Stars se afla în fața lui. ”Am auzit că este într-o relație cu tine? E adevărat?”, i-a răspuns imediat Andrei lui Pepe, izbucnind în râs. Desigur că nici Raluka nu s-a putut abține și, la rândul ei, a răs alături de colegii săi.

Pepe încă mai crede în mariaj, după două căsnicii eșuate

Cu toate că ghinionul l-a ajuns din urmă atât în căsnicia cu Oana Zăvoranu, cât și în cea cu Raluca Pastramă, latino lover-ul încă mai crede în mariaj și în iubire adevărată. Pepe a fost mai sincer ca niciodată și a recunoscut că nu spune nu unei noi iubiri și nici unei noi căsnicii. Cântărețul lasă ca totul să vină de la sine și este sigur că Dumnezeu i-a pregătit ceva pe măsură.