Pepe îndură o grea suferință după despărțirea de soție! Artistul își plange amarul în versuri!

Divorțul neasteptat al anului aduce cu sine multă durere. Cel puțin asta a lăsat Pepe să se înțeleagă în ultima perioadă.

Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează o familie de mai bine de două săptămâni. Cei doi foști parteneri urmează să divorțeze după o relație de 8 ani în urma căreia au și două fetițe.

Dacă la început artistul s-a arătat destul de puternic el fiind cel care a anunțat de altfel marea separare, acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

Pepe suferă după mama copiilor lui și a vrut ca acest lucru să fie vizibil mai ales în fața fanilor lui.

A confirmat că Raluca se iubește cu un alt bărbat?

Despărțirea dintre cei doi nu a fost lipsită de un scandal uriaș. După ce se credea că cei doi vor ajunge să semneze actele de divorț în liniște, Raluca a fost cea care a depus o plângere împotriva tatălui copiilor ei pentru agresiune. Mai mult, bruneta a obținut săptămâna trecută inclusiv un ordin de restricție împotriva acestuia.

Ulterior, în mod suprinzător încă soția lui Pepe a decis să își retragă plângerea.

Pepe îndură o grea suferință după despărțirea de soție! Artistul își plange amarul în versuri!

 

Toate aceste evenimente înlănțuite par să îl fi doborât pe Pepe în ultimele zile. Artistul și-a deschis sufletul și a cântat în direct în fața fanilor o piesă cu versuri ce par desprinse din prezentul lui. Totul s-a întâmplat într-un live pe contul lui de Youtube acolo unde artistul ține constant legătura cu urmăritorii.

„Ai vrut altă iubire și ai plecat/ Lăsând în umră tristețe/ Durerea te-a cuprins/ Iubirea m-a trădat/ Și mă declar învins/ Știindu-mă înșelat./ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele-n mine/ Când știu că iubești alt bărbat” , sunt versurile fredonate de cântărețul latino.

Ceea ce i-a determinat pe toți care l-au ascultat cântând să creadă că Pepe recunoaște subtil că mama copiilor lui este deja cu gândul la alt bărbat sunt versurile ” fierbe tot sângele în mine / când știu că iubești alt bărbat”.

Artistul a ținut însă să precizeze că piesa respectivă a fost compusă de el în urmă cu mai mulți ani. În mod surprinzător, Pepe a adăugat la sfârșit că totul pare să fi fost la vremea respectivă o premoniție având în vedere ce trăiește în prezent.

„Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție” , a precizat cântărețul.

Odată cu speculațiile despre divorțul lor în spațiul public a apărut și ipoteza posibilelor infidelități ale Ralucăi. Bruneta ar fi fost se pare plecată alături de un grup de prieteni la munte acolo unde ar fi fost prezent și misteriosul bărbat cu care ea se iubește acum.

Pepe a încercat să își păstreze familia întreagă

Artistul a anunțat pe Youtube că va divorța însă tot atunci artistul a ținut să specifice că el a fost cel care a încercat să își salveze familia. Se pare că Raluca a fost cea care a decis că lucrurile nu mai funcționează între ei.

Divorțul lor se anunță unul destul de îndelungat având în vedere că aceștia au de împărțit multe bunuri și proprietăți dobândite împreună.

Un motiv în plus pentru tergiversarea procesului ar fi că Raluca s-ar răzbuna acum pe Pepe după ce a depus plângerea pentru agresiune, cerând custodie exclusivă a fetițelor.