Pepe, primele declarații după ce s-a spus că a fost violent cu fosta soție: “Vom discuta în instanță“

Pepe a vorbit despre zvonurile care au apărut în ultima vreme.

Pepe, primele declarații după ce s-a spus că a fost violent cu fosta soție: “Vom discuta în instanță“

Toată lumea discută despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Au trecut aproape două luni de când artistul a anunțat despărțirea, iar de atunci, multe persoane își dau cu părerea despre situația apărută. Unii nu cred că separarea lor este pe bune, iar printre aceștia se află și Oana Zăvoranu. Vedeta a mai declarat că+ nu crede nici în faptul că el ar fi putut să își agreseze vreodată partenera de viață.

Recent, au apărut zvonuri legate de faptul că Pepe ar fi agresat-o pe fosta lui soție. Fanii acestuia au fost puțin dezamăgiți de întreaga situație, dar și curioși să afle care este, de fapt, realitatea. Cei care îl cunosc pe cântăreț știu că acesta nu ar putea fi capabil să facă un asemenea gest urât și să fie violent cu mama copiilor săi.

Ce-i drept pentru fiecare poveste există două fețe, așa că întrebarea este, în acest caz, cât de grotească este cu adevărat realitatea.

Pepe a vorbit despre situația dintre el și Raluca Pastramă

Un apropiat de-ai artistului a făcut declarații cutremurătoare despre divorțul momentului. Persoana respectivă a scos în evidență faptul că Raluca vrea custodia celor mici și de aceea face astfel de mărturisiri. Se pare că planul acesteia ar fi să îl aibă la mână cu acest lucru. Mai mult decât atât, Pepe insistă și vrea să își dovedească nevinovăția.

Pepe, primele declarații după ce s-a spus că a fost violent cu fosta soție: “Vom discuta în instanță“

Întreaga situație despre care se vorbește de câteva zile bune se va rezolva în instanță, după cum a declarat chiar Pepe. El nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest lucru și a fost extrem de rezervat.

Momentan, ei nu au finalizat divorțul. Următoarea etapă ar însemna o serie de plimbări lungi la tribunal, până când cei doi vor ajunge la o înțelegere. Din păcate, până atunci situația dintre ei pare sa devină din ce în ce mai complicată și încă nu se știe cine spune adevărul.

“Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a dezvăluit cântărețul pentru wowbiz.ro.