Pepe, pus la zid de Oana Zăvoranu! Ce spune vedeta despre nopțile lor de amor: „Dura maximum zece minute”

Oana Zăvoranu socheaza din nou. Bomba din mijlocul lumii mondene detonează din nou.

Pepe, pus la zid de Oana Zăvoranu! Ce spune vedeta despre nopțile lor de amor: "Dura maximum zece minute"

Pepe se află în plin divorț cu Raluca Pastramă. Cei doi au ajuns să se despartă din cauza neînțelegerilor. Ea a spus despre artist că ar fi fost violent cu aceasta, dar situația s-a lămurit în instanță. Cei doi au avut se pare doar o discuție mai aprinsă din cauza faptului că femeia l-ar fi înșelat.

Oana Zăvoranu a mirosit sânge și astfel a profitat de acest moment la maximum. Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri rușinoase despre îndrăgitul cântăreț. Iată că de ceea ce ți-e frică nu scapi mai ales când vine vorba de o femeie pusă pe răzbunare.

Oana Zăvoranu l-a luat în râs pe Pepe

Acum, la câțiva ani de la separare, Oana a făcut o serie de declarații care i-au lăsat pe toți mască. Actrița din „Sacrificiul” a vorbit despre nopțile de amor pe care le avea cu Pepe. Ei bine, în detaliile pe care le-a divulgat, aceasta nu s-a sfiit să pună la microscop aspecte intime de care nimeni nu s-ar simți prea măgulit.

Pepe, pus la zid de Oana Zăvoranu! Ce spune vedeta despre nopțile lor de amor: "Dura maximum zece minute"

Când toată lumea credea că Oana a rămas în pană de idei, iată că aceasta a mai găsit o cale prin care să atragă lumina reflectoarelor. Din cele povestite de ea, se pare că fostul soț al Ralucăi Pastramă nu va câștiga niciun premiu de campion la acest capitol.

Oana Zăvoranu a mai vorbit chiar și despre scandalul dintre ei, fiind de părere că el nu ar fi putut să își lovească niciodată partenera de viață.

„Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după … Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai … micuţ, ca să zic aşa” a spus Oana Zăvoranu.