Pepe, replici acide în fața tribunalului. Artistul a dat cărțile pe față: ”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi!”

Pepe a spus întregul adevăr despre presupusul act de violență asupra Ralucăi Pastramă.

Pepe, replice acide în fața tribunalului. Artistul a dat cărțile pe față: ”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi!”

Pepe și Raluca Pastramă au pornit un întreg scandal, dupa ce și-au anunțat divorțul acum aproape două luni. Speranța că vor avea parte de o despărțire liniștită s-a dovedit a fi mai mult decât falsă. Războiul a culminat atunci cand fosta soție a artistului l-a acuzat pe acesta că ar fi fost violent cu ea.

Cântărețul a refuzat să dea declarații despre presupusul act de violență, până când s-a văzut ajuns în fața instanței. Aflat la tribunal, Pepe a avut o ieșire nervoasă și a explicat de ce a decis să tacă până la acel moment.

Întregul adevăr a ieșit la suprafață, iar artistul a șocat prin detaliile oferite în declarațiile sale. Acesta fusese acuzat de faptul că a agresat-o pe Raluca, motiv pentru care i s-a întocmit un ordin de restricție pe numele său. Ca mai apoi această interdicție să fie anulată din cauza lipsei de dovezi.

Luat la întrebări, Pepe a răbufnit și a oferit declarația pe care toată lumea o aștepta și pe care o anunțase mai dinainte. Acesta promisese că după ce se va dovedi că acuzațiile aduse de femeie nu sunt adevărate, abia atunci va sta cu reporterii de vorbă.

Pepe, replice acide în fața tribunalului. Artistul a dat cărțile pe față: ”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi!”

Pepe: „Eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume”

Înainte să intre în sala de judecată, Pepe a refuzat orice fel de discuție cu persoanele care îl așteptau. Când a ieșit, el nu s-a mai putut abține și vizibil nervos a spus adevărul despre presupusul act de violență.

Vedeta a reușit să scoată în evidență faptul că Raluca ar fi inventat totul și că nu a fost vorba de nici o lovitură. Se pare că a fost vorba doar de o discuție ceva mai aprinsă, pentru că acesta aflase că ea l-ar fi înșelat.

”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează; dar nu s-au putut a fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume; dar problema mea este că sunt foarte argumentat; când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă; nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a spus Pepe la ieșirea din sala de judecată.